Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ενόψει «clasico» ο Μιλιτάο

Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ενόψει «clasico» ο Μιλιτάο

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Αμφίβολος ενόψει «clasico» ο Μιλιτάο

bet365

O Έντερ Μιλιτάο τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κολομβία και πλέον κρίνεται ανέτοιμος για το «clasico» της επόμενης εβδομάδας (24/10, 17:15).

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάσταση του Έντερ Μιλιτάο. Ο διεθνής στόπερ επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Βραζιλίας και η συμμετοχή του στο «Clasico» (24/10, 17:15) κρίνεται αμφίβολη. Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για τους «ροχιμπλάνκος», καθώς ο Μιλιτάο και ο Κουρτουά είναι οι μοναδικοί παίκτες που δεν έχει ξεκουράσει λεπτό ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μιλιτάο αποκόμισε έναν μυικό τραυματισμό στο δεξί του πόδι στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία (10/10) και αποχώρησε από το γήπεδο στο 72'. Ο 23χρονος στόπερ επέστρεψε στη Μαδρίτη και πέρασε από ιατρικά τεστ, τα οποία επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό του. Πλέον απομένει η τελική εκτίμηση για την αγωνιστική του επάνοδο.

Ο Βραζιλιάνος δεδομένα δεν υπολογίζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σαχτάρ την Τρίτη (19/10, 22:00), για την τρίτη αγωνιστική του Champions League και είναι αμφίβολος για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Το κενό του Μιλιτάο αναμένεται να καλύψει ο Νάτσο, με τον Ισπανό να συνθέτει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Νταβίντ Αλάμπα.

Αμφίβολοι είναι επίσης ο Αζάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Βελγίου με τη Γαλλία και ο Καμαβίνγκα. Στα καλά νέα για τον Αντσελότι είναι οι επιστροφές Μαρσέλο, Μεντί. Ασένσιο και Ίσκο, ενώ υπάρχει αναμονή για την επάνοδο του Καρβαχάλ. Εκτός βρίσκονται οι... γνωστοί απόντες Μπέιλ και Θεμπάγιος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα