Ο Ντέμης συνάντησε ξανά Θερέθο, Σιμεόνε και Τόρες στην Ατλέτικο

Newsroom
Ο Ντέμης συνάντησε ξανά Θερέθο, Σιμεόνε και Τόρες στην Ατλέτικο

bet365

Παρών στο ντέρμπι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος συναντήθηκε ξανά με τον πρόεδρο των Ροχιμπλάνκος, Ενρίκε Θερέθο, αλλά και τους άλλοτε συμπαίκτες του, Ντιέγκο Σιμεόνε και Φερνάντο Τόρες.

Τα ντέρμπι Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα, πριν εξελιχθούν σε ματς «μονομάχων» για τον τίτλο την τελευταία 10ετία, δεν είναι άγνωστα για τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο άλλοτε επιθετικός των Ροχιμπλάνκος αγωνίστηκε τον Φεβρουάριο του 2004 απέναντι στους Μπλαουγκράνα και σκόραρε, μάλιστα, το μοναδικό τους γκολ στην ήττα με 3-1 στο «Καμπ Νόου». Μετά από 17 χρόνια, ο νυν παρουσιαστής των καναλιών Novasports βρέθηκε ξανά στον «τόπο του εγκλήματος», στην ισπανική πρωτεύουσα και το «Wanda Metropolitano» όπου είδε την πρώην του ομάδα να επιβάλλεται κατά κράτος της Μπάρτσα του Ρόναλντ Κούμαν και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με παλιούς γνώριμους.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο παλαίμαχος Έλληνας σταρ των Κολτσονέρος μοιράστηκε τις φωτογραφίες από την επανένωσή του με τον πρόεδρο του κλαμπ, Ενρίκε Θερέθο, αλλά και με τον Φερνάντο Τόρες, τον παίκτη του οποίου αποτέλεσε πρότυπο στα πρώτα του βήματα με την Ατλέτι. Από τα τετ-α-τετ δεν έλειψε και ο τεχνικός της κι επίσης πρώην συμπαίκτης τη σεζόν 2004-05, Ντιέγκο Σιμέονε.

«Όμορφες στιγμές μετά από χρόνια με τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέσο και τους Ντιέγκο Σιμεόνε, Φερνάντο Τόρες»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα