Μπαρτσελόνα: Το θέμα του Κούμαν δεν επηρεάζεται από τα οικονομικά

Κώστας Ζάλιαρης
Το θέμα του Κούμαν και της πιθανής αλλαγής προπονητή δεν τέθηκε επί τάπητος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Πέμπτης. Αυτό, διότι ο Λαπόρτα δεν θα σκεφτεί το ύψος της αποζημίωσης αν καταλάβει ότι ο Ολλανδός δεν μπορεί ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις...

Η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε πως κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 οι απώλειες που κατέγραψε το κλαμπ στο οικονομικό τοπίο έφτασε στα 481 εκατομμύρια ευρώ!

Μαζί με την οριοθέτηση του μπάτζετ στα 768 εκατομμύρια για τη φετινή σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει, δεν έγινε κάποια κουβέντα για το θέμα του Ρόναλντ Κούμαν.

Βέβαια, η περίπτωση του Ολλανδού προπονητή βγαίνει από τα όρια του οικονομικού αντίκτυπου που ενδέχεται να προκαλέσει η απόλυσή του και η ανάγκη να του δοθεί αποζημίωση.

Οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα και ο πρόεδρος, Τζουάν Λαπόρτα, εφόσον αντιληφθούν πως η κατάσταση δεν βελτιώνεται με τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, θα προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή ανεξάρτητα από τα δεδομένα που έχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεσή τους από τα οικονομικά στοιχεία.