Μπαρτσελόνα: Δεν θα προσφέρει βελτιωμένο συμβόλαιο στον Ιλάις Μορίμπα

Μπαρτσελόνα: Δεν θα προσφέρει βελτιωμένο συμβόλαιο στον Ιλάις Μορίμπα

Μπαρτσελόνα: Δεν θα προσφέρει βελτιωμένο συμβόλαιο στον Ιλάις Μορίμπα

bet365

Η Μπαρτσελόνα, βρίσκεται σε τεράστια οικονομική κρίση όπου εξαιτίας αυτής ενδέχεται να χάσει ένα σπουδαίο ταλέντο, τον Ιλάις Μορίμπα.

Ο Ιλάις Μορίμπα βλέπει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα να εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. Οι Καταλανοί σαφώς και θα ήθελαν να τον κρατήσουν, αφού θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα δεν επιτρέπουν... γενναίες προσφορές. Ο 18χρονος μέσος, με καταγωγή από την Γουινέα (ισπανική εθνικότητα), δεν ανανεώνει καθότι θέλει υψηλότερες απολαβές. Από την άλλη, οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι του έχουν κάνει μια δίκαιη πρόταση. Πάντως, σύμφωνα με την «Sport» αυτή τη στιγμή τουλάχιστον υπάρχει διαφορά. Και το σημαντικότερο είναι ότι δεν μπορεί να γεφυρωθεί.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LA LIGA NEWS FEED