Ο Γκαράι αποσύρθηκε στα 35 του, μετά τον χρόνιο τραυματισμό του (pic & vid)

Ο Γκαράι αποσύρθηκε στα 35 του, μετά τον χρόνιο τραυματισμό του (pic & vid)

Ο Γκαράι αποσύρθηκε στα 35 του, μετά τον χρόνιο τραυματισμό του (pic & vid)

bet365

Με μια προσωπική εξομολόγηση για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο ισχίο τα τελευταία χρόνια και το οποίο πολλές φορές δεν τον άφηνε να περπατήσει, ο Εζέκιελ Γκαράι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 35 ετών.

Τίτλους τέλους σε μια γεμάτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα έριξε ο Εζέκιελ Γκαράι, στα 35 του χρόνια, έπειτα από τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε την τελευταία τριετία.

Ο πρώην αμυντικός της Βαλένθια, με θητεία σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενφίκα, Ζενίτ και μια σούπερ πορεία στο Μουντιάλ του 2014 με την εθνική Αργεντινής, είχε διαγνωστεί με την πάθηση "coxastrosis" (αρθρίτιδα στο ισχίο) και όπως εκμυστηρεύτηκε στην προσωπική του ανακοίνωση, ταλαιπωρούνταν από έντονους πόνους και συχνά δεν μπορούσε καν να περπατήσει.

Κάπως έτσι, κι έχοντας να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον Φλεβάρη του 2020, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, καθώς όπως δήλωσε «αν είχα δεχτεί την οποιαδήποτε προσφορά, θα ένιωθα ότι εξαπατώ αυτόν τον σύλλογο, τους οπαδούς και τον εαυτό μου».

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι θα ήθελα και ήμουν πεπεισμένος ότι η απόσυρσή μου θα αργούσε, αλλά αυτό δεν ήταν πιθανό».

«Κατάφερα να επιστρέψω και να διαπραγματευτώ με αρκετές ομάδες. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να παίζω άλλο κι αν είχα δεχτεί την οποιαδήποτε προσφορά, θα ένιωθα ότι εξαπατώ αυτόν τον σύλλογο, τους οπαδούς και τον εαυτό μου. Η αφοσίωση είναι μια λέξη που πρέπει να την τηρείς κι αν δεχόμουν η αφοσίωσή μου θα είχε να κάνει μόνο με το να πληρώνομαι, καθώς λογικά στους τρεις αγώνες τους δύο θα ήμουν τραυματίας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα