Ρόμα - Κρεμονέζε 1-2: Σοκ αποκλεισμού για τους Τζιαλορόσι!

Ρόμα - Κρεμονέζε 1-2: Σοκ αποκλεισμού για τους Τζιαλορόσι!

Newsroom
Ρόμα - Κρεμονέζε 1-2: Σοκ αποκλεισμού για τους Τζιαλορόσι!

bet365

Μετά τη Νάπολι, η Κρεμονέζε απέκλεισε και τη Ρόμα, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας και βρέθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Μετά τη Νάπολι, η Κρεμονέζε απέκλεισε εκτός έδρας και τη Ρόμα (2-1), παίρνοντας έτσι εντυπωσιακή πρόκριση στους «4» του Coppa Italia για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στον πάτο της Serie A έκανε ακόμα μια τρελή εμφάνιση. Η Ρόμα είχε τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Αντίθετα, η Κρεμονέζε στο 26' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Από το λάθος του Κουμπούλα, ο Ντέσερς βγήκε τετ α τετ ανατράπηκε από τον Ρουί Πατρίσιο, και δύο λεπτά μετά ο Ντέσερς έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προέβη σε τέσσερις αλλαγές, αλλά το δεύτερο σοκ ήρθε στο 49′, όταν ο Τσέλικ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2. Η Ρόμα έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Άμπραχαμ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος με τον Μπελότι.

Ρόμα: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι (46′ Σμόλινγκ), Κουμπούλα (46′ Μάτιτς), Ιμπάνιες, Τσέλικ, Κριστάντε (46′ Ζαλέφσκι), Ταχίροβιτς (57′ Αμπραχαμ), Ελ Σαράουι, Πελεγκρίνι, Βολπάτο (46′ Ντιμπάλα), Μπελότι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα