Νάπολι - Κρεμονέζε 4-5 πεν. (2-2 κ.α., παρ.): Αποκλεισμός σοκ για τους Ναπολιτάνους!

Νάπολι - Κρεμονέζε 4-5 πεν. (2-2 κ.α., παρ.): Αποκλεισμός σοκ για τους Ναπολιτάνους!

Newsroom
Νάπολι - Κρεμονέζε 4-5 πεν. (2-2 κ.α., παρ.): Αποκλεισμός σοκ για τους Ναπολιτάνους!

bet365

Εκτός Coppa Italia οι Παρτενοπέι, αφού αποκλείστηκαν στα πέναλτι (5-4) από την Κρεμονέζε. Ισόπαλες 2-2 οι ομάδες στην κανονική διάρκεια και την παράταση.

Η Νάπολι πετάει στο πρωτάθλημα, αλλά στο Coppa Italia υπέστη αποκλεισμό-σοκ από την ουραγό Κρεμονέζε στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Μπορεί η Νάπολι να πηγαίνει... τρένο στο πρωτάθλημα και να είναι το μεγάλο φαβορί για την κούπα, ωστόσο, στο Κύπελλο γνώρισε αποκλεισμό σοκ από την Κρεμονέζε. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 2-2 στο 87', στο 100' έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά στη διαδικασία των πέναλτι επικράτησαν 5-4 και στα προημιτελικά θα βρουν απέναντί τους τη Ρόμα.

Οι Παρτενοπέι, που παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές, αλλά και με τη φανέλα αφιερωμένη στον Αγιο Βαλεντίνο, πήραν την κατοχή από τα πρώτα λεπτά, όμως η ουραγός της Serie A ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 18′, όταν ο Πίκελ από κοντά πέτυχε το 0-1. Η Νάπολι κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 33′ ο Ζουάν Ζέσους, μετά την απόκρουση του Καρνεζέκι έκανε το 1-1 και αμέσως μετά, στο 36′, ο Σιμεόνε με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τζέρμπιν σημείωσε το 2-1. Οι Ναπολιτάνοι δεν σφράγισαν τη νίκη και στο 87′ ήρθε το σοκ με το 2-2 από την κεφαλιά του Φέλιξ.

Η Κρεμονέζε έμεινε με 10 παίκτες στο 100′ λόγω αποβολής του Σερνίκολα, ενώ η Νάπολι είχε δοκάρι στο 103′ με τον Σιμεόνε. Ολα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο Λομπότκα ήταν ο μοναδικός άστοχος και... μοιραίος.

Η διαδικασία των πέναλτι

Πολιτάνο: 1-0
Βάσκες: 1-1
Σιμεόνε: 2-1
Μπουοναϊούτο: 2-2
Ζιελίνσκι: 3-2
Τσατζού: 3-3
Λομπότκα: Αουτ
Βάλερι: 3-4
Οσιμέν: 4-4
Φέλιξ: 4-5

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα