Βικτόρια Κολωνίας - Μπάγερν Μονάχου 0-5: Σαν σε... φιλικό και πρόκριση στον β' γύρο (vid)

Βικτόρια Κολωνίας - Μπάγερν Μονάχου 0-5: Σαν σε... φιλικό και πρόκριση στον β' γύρο (vid)

Newsroom
Βικτόρια Κολωνίας - Μπάγερν Μονάχου 0-5: Σαν σε... φιλικό και πρόκριση στον β' γύρο (vid)

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στη Βικτόρια Κολωνίας, ομάδα τρίτης κατηγορίας (0-5) και πέρασε άνετα στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Παράσταση για έναν ρόλο και πεντάρα επιφύλασσε η Μπάγερν Μονάχου στο εναρκτήριό της ματς για το φετινό Κύπελλο Γερμανίας. Οι Βαυαροί συνέτριψαν εκτός έδρας με 5-0 τη Βικτόρια Κολωνίας, ομάδα τρίτης κατηγορίας και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον δεύτερο γύρο, έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους και πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

Παρά το βατό θεωρητικά εμπόδιο και την επερχόμενη ευρωπαϊκή εβδομάδα, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν παρέταξε αρκετά από τα μεγάλα του ονόματα (Μανέ, Μίλερ, Ντε Λιχτ, Κίμιχ) και το ματς πήρε λίγο πολύ τον δρόμο του από το ημίχρονο. Μέχρι τότε, ο Γκράβενμπερχ είχε ανοίξει το σκορ στο 35' και παράλληλα τον προσωπικό του λογαριασμό με τη φανέλα της Μπάγερν, για να ακολουθήσει το 2-0 από τον γεννημένο το 2005 (!) Γάλλο επιθετικό, Ματίς Τελ που αξιοποίησε και με το παραπάνω την ευκαιρία του.

Ο Σαντιό Μανέ έγραψε στο 53' το 3-0 με το πέμπτο του επίσημο γκολ ως «Βαυαρός», ο Μουσιάλα πρόσθεσε κι εκείνος το όνομά του στη λίστα των σκόρερ τέσσερα λεπτά αφότου μπήκε αλλαγή (67'), για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 ο Λέον Γκορέτσκα στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Μπάγερν, όπως και όλες οι φιναλίστ του β' γύρου, θα μάθει τον αντίπαλό της στην κλήρωση της 4ης Σεπτεμβρίου.

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Ούλραϊχ, Μαζράουι, Ντε Λιχτ, Ερναντέζ, Στάνισιτς, Μίλερ (68' Τσούπο-Μοτίνγκ), Κίμιχ (68' Γκορέτσκα), Γκράβενμπερχ (80' Ζάμπιτσερ), Γκνάμπρι, Μανέ (63' Μουσιάλα), Τελ (63' Σανέ)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα