ΕΠΟ και κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποδώσουν δικαιοσύνη!

ΕΠΟ και κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποδώσουν δικαιοσύνη!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τις απίστευτες καταστάσεις που βιώνουμε αναφορικά με την έδρα του τελικού και την προσπάθεια για συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας!

Σας είχα αναφέρει σε πρόσφατο κείμενο μου το πόσο εύστοχη ήταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αναφορά της για συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας σε διάφορα επικοινωνιακά ζητήματα εδώ στον…Βορρά! Απλά οι άνθρωπο αντιλήφθηκαν και παρέθεσαν πράξεις, γεγονότα και τρόπο επικοινωνίας που εμείς στην…Σαλονίκη τα βιώνουμε επί σειρά ετών και μάλιστα πλέον τουλάχιστον έχουμε τον τρόπο και να απαντάμε, αλλά και να ξεμπροστιάζουμε καθημερινά όλο αυτό το σύστημα που έχει βαλθεί να κάνει το άσπρο…μαύρο στα πάντα όλα.

Φαίνεται όμως ότι αυτό το…ταλέντο δεν υπάρχει μόνο στους αγαπητούς συμπολίτες. Θα μου πεις, τώρα το αντιλήφθηκες; Όχι βέβαια! Το είδαμε στο πρόσφατο Παναθηναϊκός- Άρης στο πρωτάθλημα όπου η αλλοίωση του αποτελέσματος από τον Σουηδοιρακινό ρέφερι και τον Ολλανδό βαρίστα και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε στον βωμό του να κερδίζω με κάθε μέσο και τρόπο.

Εμφανής η προσπάθεια…μεθόδευσης για ΟΑΚΑ, αλλά…

Πλέον αυτό έχει μεταφερθεί στην…επικοινωνία για τον τελικό! Με το ζόρι να πάει να παίξει ο Άρης στο ΟΑΚΑ! Με το ζόρι να πάμε να παίξει στην έδρα του αντιπάλου. Με το ζόρι να βάλουμε σε διλήμματα τον κόσμο του Άρη. Με το ζόρι να αλλάξουμε την προκήρυξη.

Αδιανόητα πράγματα. Δυο κρατικά γήπεδα, χωρίς κάμερες, αλλά ακατάλληλο λέμε μόνο το Πανθεσσαλικό που για να μπουν οι (έξτρα) κάμερες ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΝΙΚΕ το κόστος είναι κοντά στις 250-300.000 ευρώ. Στο ΟΑΚΑ σύμφωνα με τον κ. Μπέο το κόστος ξεπερνάει το 1 εκ. ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν σε εκκρεμότητα πολλαπλά ζητήματα για τα οποία έκλεισε το γήπεδο!!!! Όχι με το ζόρι να πάμε στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναικός τις ανάγκες των φιλάθλων του κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του! Συγνώμη στην προκήρυξη του κυπέλλου αναφέρεται ότι πρέπει οι ομάδες να συμφωνούν αν θα πάρουν 5 ή 7 ή 9000; Δηλαδή του χρόνου αν οριστεί ΟΑΚΑ ο Άρης ή ο Παναιτωλικός θα πούνε, δεν συμφωνούμε με τις 20.000 κάντε το κεκλεισμένων;

Είναι δυνατόν ο Άρης να έχει προκριθεί από τις 6 Μάρτη και η σύσκεψη να γίνεται 22 μέρες μετά και τότε να προκύπτει θέμα για το αν προλαβαίνουμε να βάλουμε 5 κάμερες και ένα τουρνικέ, άρα Άρη έλα στο ΟΑΚΑ γιατί έχουν πέσει τα έσοδα του Μετρό και θέλουμε να τα ενισχύσουμε με το να μετακινηθούν 25000 φίλοι του Παναθηναϊκού να πάνε στο γήπεδο και εσύ Θεσσαλονικιέ πολίτη δεύτερης κατηγορίας ταξίδεψε…1008 χιλιόμετρα ΞΑΝΑ;

Είναι δυνατόν ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός να προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να μην γίνει το παιχνίδι σε μία ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΕΔΡΑ με 50-50 εισιτήρια; Και τι σημαίνει δεν μπορώ να καλύψω τις ανάγκες των φιλάθλων μου; Τις ανάγκες του Αρειανού που πρέπει πάλι να πληρώσει 100-200 ευρώ; Στον πρόσφατο τελικό του μπάσκετ ρώτησαν τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό αν τους φτάνουν τα εισιτήρια και είπαν επειδή έχουν περισσότερες ανάγκες να γίνει κεκλεισμένων;

Αν ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟΚ πάνε στον τελικό του Conference θα τους ρωτήσει η ΟΥΕΦΑ πόσα εισιτήρια θέλουν και επειδή προφανώς τα 10-15 για ένα τέτοιο ματς θα είναι λίγα, θα πουν να γίνει κεκλεισμένων; Ή μήπως η αστυνομία θα πει στο γήπεδο των 32.000 να μπουν 15.000 φίλαθλοι; ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΠΩΣ ΛΕΕΙ…11.000; Και την ίδια στιγμή ακούς, διαβάζεις συναδέλφους να μιλάνε λες και η προκήρυξη λέει ΟΑΚΑ και προσπαθεί ο Άρης να το πάει στο Χαριλάου!

Η ευθύνη στην κυβέρνηση και την ΕΠΟ

Για να τελειώνουμε. Κουμάντο στον θεσμό του κυπέλλου κάνει η ΕΠΟ. Κουμάντο στα κρατικά γήπεδα η κυβέρνηση και στον Βόλο η δημοτική αρχή. Το παιχνίδι πρέπει να γίνει στον Βόλο και με κόσμο. Και να έχει στο γήπεδο τουλάχιστον 15-16.000 κόσμο. Οτιδήποτε άλλο θα συνιστά πραξικόπημα και αλλοίωση. Διαφορετικά να βγει η κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι τα μέτρα που πήρε είναι άχρηστα. Αν δεν μπορείς να κάνεις ένα παιχνίδι που θα έρθουν οι μισοί από τον Βορρά και οι άλλοι μισοί από το Νότο σε ένα ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ, τι μας δείχνεις τα κινητά, τις εφαρμογές, τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και κυρίως ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ; Ο Άρης πλήρωσε 250.000 για έξτρα κάμερες στο γήπεδό του και στα κρατικά γήπεδα ακόμα είναι οι παλιές; Στο γήπεδο του τελικού που ξέρεις ΒΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, το βγάζεις ακατάλληλο, αλλά λες να παίξουμε σε ένα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ;

Είναι ευθύνη της ΕΠΟ και της κυβέρνησης 18 Μαΐου να είναι έτοιμο το Πανθεσσαλικό ειδικά μετά από την τοποθέτηση του κ. Μπέου στον οποίο προσπαθούσαν να ρίξουν ευθύνες, αλλά τους έχει ξεμπροστιάσει. Ποιος ο Μπέος που ξέρετε την διαμάχη με τον Άρη και τον Καρυπίδη προσωπικά. Αν όμως ο Μπέος κάνει αυτό που δήλωσε χθες στην ΕΡΤ θα τους έχει χαλάσει την…μανέστρα. «Θα είναι απόλυτα έτοιμο το γήπεδο στις 18 Μαΐου και μπορεί να γίνει ο τελικός με 15.000».

Η δήλωση του αντιπροέδρου της ΕΠΟ που…εξαφανίστηκε!

Η προκήρυξη λέει Πανθεσσαλικό, η ΕΠΟ το ορίζει και ορίζει και πόσα εισιτήρια θα πάρουν οι ομάδες σε συνεργασία με την ΔΕΑΒ. Κόβει 7-8000 θέσεις που και πάλι είναι πολύ μεγάλος αριθμός, αλλά ας παραδεχθούμε ότι οι κανόνες είναι Αφρικής και όχι Ευρώπης. Βέβαια τα παραπάνω τα δήλωσε ο κ. Αντωνίου Αντιπρόεδρος της διοίκησης της ΕΠΟ στο ραδιοφωνικό σταθμό focus. “Πιστεύω ότι ο τελικός θα γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό, γιατί έχουν ξεπεραστεί αρκετά προβλήματα, με πρώτο και καλύτερο, τις διαφωνίες του δημάρχου κ. Μπέου, ο οποίος είναι πλέον θετικός. Πιστεύω ότι και 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν στις δυο ομάδες και στην ΕΠΟ. Έχουμε τον χρόνο μπροστά μας να φτιάξουμε και τα προβλήματα που έχει το Πανθεσσαλικό για να είναι πανέτοιμο και με τις κάμερες που θα τοποθετηθούν”! Πείτε μου τώρα ότι την έχετε διαβάσει την δήλωση του, εκεί που επιμένουν για ΟΑΚΑ! Όσο και αν έψαξα δεν την βρήκα, γιατί άραγε;

Μόνο νίκη με την Λαμία

Από κει και έπειτα ο Άρης επιστρέφει αύριο στο Βικελίδης και πρέπει ο κόσμος του να είναι εκεί και να δώσει μία ακόμα παράσταση εμψύχωσης και συμπαράστασης προς την ομάδα. Προφανώς και ο Άρης θέλει τη νίκη και ποιος ξέρεις ίσως με τα άλλα αποτελέσματα να αρχίσει να βλέπει λίγο και προς την τέταρτη θέση. Μόνο μην φέρουν την Τετάρτη στο Καραισκάκης τον ίδιο Δανοιρανό του πρώτου αγώνα που έδωσε πέναλτι φάση που δεν σφυρίζει ούτε ο Λιανός στο Survivor. Aλλά αυτά θα τα δούμε μετά το ματς με την Λαμία.

ΥΓ1 Τι εκπληκτικός τύπος είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Απίστευτη προσωπικότητα που πολλαπλασιάζει με την παρουσία του-πέρα από το γήπεδο- στα αποδυτήρια την πίστη για επιτυχία στον τελικό. Μου έχει κολλήσει ότι το γκολ στον τελικό θα έχει την υπογραφή του. Για να δούμε…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!