ΠΑΟΚ: Η ζωή χωρίς τον «Βίκινγκ» στην άμυνα του

ΠΑΟΚ: Η ζωή χωρίς τον «Βίκινγκ» στην άμυνα του

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στον τελικό του κυπέλλου χωρίς τον έναν εκ των MVP του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, με τον Γκαρσία να αποφασίζει για τον αντικαταστάτη του Ίνγκι Ίνγκασον.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από σήμερα (18/5) στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Πάμπλο Γκαρσία, αφού πρώτα αφήσει στην άκρη τους προσωπικούς προβληματισμούς και τα δημόσια ξεσπάσματα, θα πρέπει στη συνέχεια να σκεφτεί για το πως θα αντιμετωπίσει το δεδομένο πρόβλημα με την απουσία του Ίνγκι Ινγκασον.

Ο Ισλανδός στόπερ προσπάθησε, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, αλλά οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκαν και ο 27χρονος αμυντικός οριστικά θα χάσει τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. «Θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του», ανέφερε η επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και μέσα στις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία της επέμβασης.

Ο σταθερός Ίνγκασον και το δίλημμα

Η «ζωή» χωρίς τον Ίνγκασον των 39 αγώνων (με ρεκόρ καριέρας τα 6 γκολ και τις 2 ασίστ), που για τελευταία φορά αγωνίστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ (29/4/2021), είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, όμως δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του Γκαρσία, ούτε πρόκειται να αλλάξει την πετυχημένη συνταγή με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, που άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Το δίλημμα του Ουρουγουανού τεχνικού έχει να κάνει με το αντικαταστάτη του Ισλανδού στην τριάδα των στόπερ. Οι μπαρουτοκαπνισμένοι, Βιεϊρίνια και Βαρέλα, θεωρούνται σχεδόν σίγουροι, με τη μία θέση να παραμένει ανοικτή και να έχει δύο υποψήφιους.

Ο Χοσέ Κρέσπο είναι η μια επιλογή. Ο έμπειρος Ισπανός έχει επιστρέψει, πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, ωστόσο δεν είναι στο 100% από πλευράς ετοιμότητας. Η δεύτερη επιλογή είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που στο φινάλε της σεζόν μέτρησε τέσσερις σερί αγώνες ως βασικός στην ενδεκάδα, έχει άλλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, είναι άπειρος μεν, αλλά ήταν εξαιρετικός δε στην τελευταία αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα