Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τον ΠΑΣ, ποιοι δείχνουν φαβορί για βασικοί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τον ΠΑΣ, ποιοι δείχνουν φαβορί για βασικοί

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκανε ξεκάθαρες δοκιμές παραμονές του ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ποια η εκτίμηση για την 11άδα.

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να μην δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την 11άδα στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ, ρεβάνς του 1-1 στο Κύπελλο το απόγευμα της Τετάρτης στο Φάληρο. Υπάρχει μία αίσθηση - εκτίμηση πως και σε αυτόν τον αγώνα θα πάει με 3-4-3 και με την καλύτερη δυνατή 11άδα αλλά μέχρι εκεί.

Ένα βασικό σχήμα δηλαδή με Σα κίπερ, τριάδα με Χολέμπας, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Σεμέδο, άκρα με Ανδρούτσο ή Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά και Καμαρά κεντρικά χαφ και τριάδα μπροστά με Ελ Αραμπί, Μασούρα και Μπρούμα. Να σημειωθεί πάντως ότι ακόμα και πρόσφατα παρένεβη σε ματς για να αλλάξει το 3-4-3. Ένα 3-4-3 που κυριαρχεί στο αγωνιστικό προσκήνιο των Πειραιωτών από το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο και γενικότερα από τον Μάρτιο και μετά. Επίσης πως στον τελευταίο χρονικά αγώνα με την ΑΕΚ ενώ δοκίμαζε τετράδα έβαλε τριάδα.
Θυμίζουμε πως στην αποστολή είναι οι: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί. Πιο κάτω δείτε το τι έγινε στο 1-1 των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα