Χασάν - Αγριογιάννης: Η εξήγηση μιας αγκαλιάς που λέει πολλά για τον Ολυμπιακό (vid)

Χασάν - Αγριογιάννης: Η εξήγηση μιας αγκαλιάς που λέει πολλά για τον Ολυμπιακό (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Χασάν - Αγριογιάννης: Η εξήγηση μιας αγκαλιάς που λέει πολλά για τον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν έτρεξε και επί 14 δευτερόλεπτα... σφηνώθηκε στην αγκαλιά του προπονητή τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγριογιάννη. Το gazzetta.gr εξηγεί την κίνηση του Αιγύπτιου στράικερ.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Χασάν έχει μόλις ισοφαρίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε 1-1 στο 73' του ημιτελικού Κυπέλλου. Με φοβερό γυριστό αξιοποιεί τη σέντρα του Φορτούνη και νικά τον Λοντίγκιν. Ο Αιγύπτιος τρέχει προς τον πάγκο του Ολυμπιακού και παίρνει αγκαλιά τον Παναγιώτη Αγριογιάννη.

Για 14 δευτερόλεπτα ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει αγκαλιά τον προπονητή τερματοφυλάκων και ακολούθως χωρίζονται για να συγχαρούν τον σκόρερ ο Μπα, ο Σεμέδο, ο Φορτούνης, ο Ανδρούτσος και οι υπόλοιποι. Θα πίστευε κανείς ότι ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού με τον 42χρονο προπονητή είχαν μιλήσει πριν από το παιχνίδι και πως ο 28χρονος φορ θα του είχε υποσχεθεί κάποιο γκολ. Κι όμως τίποτα αυτά που δεν είχαν συμβεί.

Αυτό το στιγμιότυπο είναι μια ακόμη απόδειξη της κατάστασης που επικρατεί στο προπονητικό του Ρέντη. Μια απόδειξη του κλίματος που επικρατεί. Παίκτες και προπονητικό τιμ, όλοι μαζί ενωμένοι. Δεν υπάρχουν χωρισμένα στρατόπεδα, ούτε κλίκες. Έτσι ούτε τίτλοι κατακτώνται, ούτε αποκλείονται στην Ευρώπη ομάδες όπως η Μαρσέιγ και η PSV ή πέρυσι η Άρσεναλ.

Πήγε ένας επιθετικός και αγκάλιασε τον προπονητή τερματοφυλάκων. Μια τέτοια ενέργεια θα την περίμενε κανείς από τον Ζοζέ Σα, για παράδειγμα, ο οποίος περνάει ατελείωτες ώρες στο πλευρό του Αγριογιάννη. Κι όμως, ήταν ο φορ. Αυτή η κίνηση, εκτός από το καλό κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, δείχνει και την εκτίμηση που υπάρχει στο πρόσωπο του Παναγιώτη Αγριογιάννη, ο οποίος είναι αγαπητός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Και σίγουρο ότι με τον τρόπο του θα έχει βοηθήσει τον Χασάν.

Μπορεί ο Σα να πέρασε ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς τη συνολική του συνεισφορά στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι σήμερα. Και στην αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», ο Σα ήταν ο MVP. Χάρη στις αποκρούσεις του δεν έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους και δόθηκε στους «ερυθρόλευκους» η δυνατότητα να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και να αποκτήσουν προβάδισμα για τον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-1 (vids)

Μαρτίνς: «Να συγκεντρωθούμε γιατί θα χρειαστεί πολλή δουλειά» (vid)

Ανδρούτσος: «Μου αρέσει η θέση του δεξιού μπακ, να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό» (vid)

Η κλάση του Σα και το «μάθημα» για τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα (vids)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα