Ολυμπιακός: Η ιστορία μίας αλλαγής που έκρινε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ιστορία μίας αλλαγής που έκρινε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

bet365

Προφανώς δεν γίνεται πρώτη φορά όμως ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με Μασούρα και Φορτούνη έφτιαξαν ένα ωραίο story πρόκρισης με αφορμή μία αλλαγή που δεν έγινε και μία που πραγματοποιήθηκε!
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον ημιτελικό εναντίον του ΠΑΟΚ είχε σηκώσει αρκετά νωρίς τον Αχμέντ Χασάν για να κάνει αλλαγή τακτικής με τον Γιώργο Μασούρα, προσανατολιζόμενος στην αλλαγή της διάταξης σε 4-4-2, ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει πιο επιθετικός. Ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το ματς εξήγησε πως έβλεπε σημάδια κόπωσης και έλλειψη φρεσκάδας στην ομάδας προφανώς επειδή προερχόταν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και είχε και μία ημέρα λιγότερη για ξεκούραση σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Και για αυτό έψαχνε μία καλή, σωστή και γρήγορη αλλαγή.
Όμως βλέποντας την συνολική εικόνα των Πειραιωτών ο Μαρτίνς αναθεώρησε. Έκρινε πως θέλει περισσότερο έναν δημιουργό παρά έναν ακόμα επιθετικό.
Έναν χαφ που να... διασπάσει τις γραμμές του ΠΑΟΚ. Έτσι έβαλε τον Φορτούνη, βγάζοντας τον Μπουχαλάκη (που είχε ήδη και μία κίτρινη κάρτα) και κρατώντας στο παιχνίδι τον Μασούρα που σκόραρε το 1-0! Μία όμορφη ιστορία με μία αλλαγή που δεν έγινε και μία που πραγματοποιήθηκε και έκριναν μία πρόκριση και μάλιστα με εμφατικό τρόπο!
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα