Πέρεθ: «Χαρούμενοι για το Κύπελλο, κρίμα που δεν έχουμε μαζί μας τον κόσμο» (vid)

Newsroom
Ο Ρούμπεν Πέρεθ

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ ανέφερε πως όλοι στον Παναθηναϊκό είναι χαρούμενοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά εξέφρασε και την πικρία του για το ότι ο τελικός έγινε χωρίς κόσμο και έτσι οι Κυπελούχοι δεν είχαν δίπλα τους, τους φίλους της ομάδας.

Με γκολ του Βαγιαννίδη στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 1-0 στον τελικό Κυπέλλου, κατακτώντας το τρόπαιο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρούμπεν Πέρεθ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ χαρούμενοι με το κύπελλο. Κρίμα που δεν έχουμε φιλάθλους και οικογένεια μαζί μας. Είχαμε ευκαιρίες. Αυτό που θέλαμε είναι να πάρουμε το κύπελλο και το καταφέραμε.

Είναι η τρίτη χρονιά που είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, έχω πολλή αγάπη και σεβασμό στο σύλλογο. Ο Χουάνκαρ αποχωρεί με τον καλύτερο τρόπο, με μία νίκη και με ένα κύπελλο.»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα