Θετική η Αυστραλία για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Θετική η Αυστραλία για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet

bet365

Η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εμφανίζεται θετική στο να γίνει ο τελικός Κυπέλλου Novibet στη Μελβούρνη, με το αίτημα να έχει σταλεί ήδη στην Πολιτεία της Βικτώριας.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Ελληνική Ομοσπονδία έχει στείλει αίτημα στην Αυστραλιανή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet τον ερχόμενο Μάιο εκεί.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, έχει στείλει συγκεκριμένο έγγραφο στον ομόλογό του στη χώρα της Ωκεανίας, Κρις Νίκου. Μάλιστα, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας, Πίτερ Φιλόπουλος, μέσω του «Ελληνικού Κήρυκα», επιβεβαίωσε ότι έχει σταλεί το αίτημα από την ελληνική πλευρά.

Επίσης, ο κύριος Φιλόπουλος έκανε γνωστό ότι η Ομοσπονδία όχι μόνο είναι θετική σ' αυτήν την ίδεα αλλά ήδη έχει ενημερώσει και την πολιτεία της Βικτώριας, για το αν είναι θετικοί κι εκείνοι με τη σειρά τους για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Novibet στη Μελβούρνη. Αυτό που οφείλει να κάνει πλέον με τη σειρά της η ΕΠΟ, βάσει των λεγομένων του κ. Φιλόπουλο στον «Ελληνικό Κήρυκα» είναι να στείλεις τις λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού.

Επιπλέον, ο κύριος Φιλόπουλος ενημέρωσε ότι τον ερχόμενο Ιούνιο θα έρθει στην Ελλάδα στο πλαίσιο συζητήσεων που θα έχει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΠΟ ή ακόμα και με Ελληνες ποδοσφαιριστές σ' ένα πιο διευρυμένο πλαίσιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα