Στάικος: «Κρατάμε την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, κομβική η στιγμή του πέναλτι»

Newsroom
Στάικος: «Κρατάμε την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, κομβική η στιγμή του πέναλτι»

bet365

Για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου αναφέρθηκε ο Θανάσης Στάικος μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΣ Γιάννινα από την ΑΕΚ

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» με 2-0.

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε στην «Cosmote TV» για τους λόγους του αποκλεισμού ενώ στάθηκε στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.

Αναλυτικά είπε:

«Ήμασταν στο παιχνίδι, μέχρι το 68ο λεπτό. Αναμφίβολα, η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε τον ρυθμό και πίεζε σε όλο το γήπεδο. Σε εξαίρεση με το πρώτο πεντάλεπτο που είχαμε μία καλή στιγμή.

Αυτό που κρατάμε από αυτό το παιχνίδι είναι το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο είχαμε ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο πιέσαμε και δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε. Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική για τη συνέχεια.

Ήταν μία μέτρια προς καλή εμφάνιση. Τα παιδιά προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, ακόμα και να πάρουν την πρόκριση. Δεν τα καταφέραμε και πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και πρέπει να ετοιμαστούμε για αυτόν το πολύ σημαντικό αγώνα».

Για τον τραυματισμό του Πρίορ και την εμφάνιση του Αθανασίου: «Φέτος έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ με τους τραυματισμούς. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί αυτό σε άλλη ομάδα. Ο Αθανασίου έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Το είχαμε πει και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο είχε κάποιες άτυχες στιγμές, ότι είναι ένα παιδί με ταλέντο και αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι έχουμε νέα παιδιά που μπορούν να καλύψουν οποιοδήποτε κενό».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα