Αλμυρός Γαζίου – Πανθρακικός 3-1: Άνετη πρόκριση στην 5η φάση οι Κρητικοί

Newsroom
Αλμυρός Γαζίου – Πανθρακικός 3-1: Άνετη πρόκριση στην 5η φάση οι Κρητικοί

bet365

Όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Αλμυρός Γαζίου επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού και προκρίθηκε στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Νικόλαο.

Ο Αλμυρός Γαζίου ήταν η ομάδα που συμπλήρωσε την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί επικράτησαν του Πανθρακικού με 3-1 και συνεχίζουν στο θεσμό. Επόμενος αντίπαλός τους ο Άγιος Νικόλαος σε ένα ντέρμπι της Κρήτης με έπαθλο το εισιτήριο για την 6η φάση.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν μόλις στο 10' το σκορ με τον Πιερτζιάκομι, ενώ έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με δεύτερο τέρμα, το οποίο πέτυχε στο 41' ο Μπουρσέλης, με τον Αλμυρό να έχει ιδανικό ξεκίνημα και τελείωμα στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αναγκαστικά ανέβηκαν ψηλά θέλοντας να διεκδικήσουν κάτι από το ματς και κατάφεραν να μειώσουν στο 60' με τον Γιαννακιτσίδη. Και πάλι όμως οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο του ματς, πίεσαν ψηλά, έχασαν ευκαιρίες και στο 90' με τον Αντωνίου διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Μάγκας, Νικολάου, Αγαπάκης, Πατινιώτης(59 Κοιλιάρας), Ενγκουέμ, Φραγκουλάκης, Γιουκαρής(59 Αντωνίου), Μπουρσέλης, Πιερτζάκομι και Κατσικοκέρης(70′ Μπάνβο)

Πανθρακικός: Κοτσάκης, Μπαΐκαρά, Αρετά, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρα, Χακάν, Γιαννακιτσίδης, Κωσταρέλης(70′ Ζάμπλης), Βάσκο, Ερκάν(46 Αντωνιάδης), Γκουτζίδη

Τα ζευγάρια της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος:

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Καλαμάτα - Παναιτωλικός

Καλλιθέα - Βέροια

Άγιος Νικόλαος - Αλμυρός

Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή

Κηφισιά - ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος

Αλμωπός Αριδαίας - Λαμία

Ιωνικός Ιωνίας - Απόλλων Παραλιμνίου

Βόλος - Ιωνικός

ΑΕΛ - Λεβαδειακός

Πανελευσινιακός - Απόλλων Πόντου

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα