Λαμία-Παναθηναϊκός: Με την ίδια ενδεκάδα το «τριφύλλι»
Ο Παναθηναϊκός θέλει να τσεκάρει σήμερα το εισιτήριό για τον τελικό του Κυπέλλου στη Λαμία, υπερασπιζόμενος το 1-0 του πρώτου ημιτελικού. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως αναμενόταν, ξεκινά το «τριφύλλι» με την ίδια ενδεκάδα που είχε παρατάξει και στη Λεωφόρο.
Κάτω από τα δοκάρια ξεκινά ο Μπρινιόλι. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αϊτόρ, Παλάσιος στα δύο «φτερά» και στην κορυφή του 4-3-3 ο Ιωαννίδης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
