Γιουβέντους - Μίλαν 0-0: «Άσφαιρο» restart με αρνητικό Κριστιάνο, αλλά... τελικός (vid)

Γιουβέντους - Μίλαν 0-0: «Άσφαιρο» restart με αρνητικό Κριστιάνο, αλλά... τελικός (vid)

bet365

Η επανέναρξη επιφύλασσε το απόλυτο μηδέν για Γιουβέντους και Μίλαν (0-0), ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά έστω κι έτσι η Κυρία εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Με δέκα παίκτες από το 17' η Μίλαν, περιμένει τον νικητή του Νάπολι-Ίντερ.

Τελευταία φορά που κλήθηκε να παίξει χωρίς τον κόσμο της, επέβαλλε τον νόμο της κόντρα στην Ίντερ για το πρωτάθλημα. Η επιστροφή όμως μετά από τρεις μήνες πλήρους αποχής είχε και τις παρενέργειές της. Η Γιουβέντους του Σάρι με προίκα το 1-1 στο «Σαν Σίρο» έδειξε μάλλον σημάδια χαλάρωσης κόντρα στη Μίλαν και παρά την πιο ιδανική συνθήκη με παίκτη παραπάνω για σχεδόν 80 λεπτά αγώνα, δεν κατάφερε να επιβληθεί. Ακόμα και το «άσφαιρο» 0-0 όμως, της ήταν αρκετό για να κλείσει θέση στον τελικό της 17ης Ιουνίου, παίρνοντας παράταση για να πατήσει ουσιαστικά το restart στη σεζόν της.

Κι όμως, η εικόνα της Γιουβέντους με το ξεκίνημα μόνο σε ομάδα που έχει να παίξει μπάλα τρεις μήνες δεν παρέπεμπε. Αυξημένοι αυτοματισμοί από το σύνολο του Σάρι, η υπέροχη κούρσα του Σάντρο και το σπάσιμο στον Ντάγκλας Κόστα έφεραν την πρώτη σούπερ τελική μόλις στα 70'', με τον δεύτερο να πλασάρει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Από κει και πέρα οι Μπιανκονέρι κυριάρχησαν στο έπακρο, είχαν διαρκώς υπέρ τους την κατοχή σε ποσοστό 72-75% και όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου για να ανοίξουν το σκορ.

Ωστόσο, στην μεγαλύτερη περίσταση του ματς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο λάθεψε. Με τον ίδιο τρόπο που ισοφάρισε στο πρώτο παιχνίδι, από την άσπρη βούλα, αυτή τη φορά σημάδεψε στο δοκάρι στο 15', μετά το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από το χέρι του Κόντι. Η Γιούβε έκτοτε είχε όλο το υπόλοιπο ματς στη διάθεσή της να επανορθώσει, καθώς ο Ρέμπιτς στην εξέλιξη της φάσης χτύπησε ανόητα με τη σχάρα τον Ντανίλο στο στήθος και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Κόντρα, όμως, σε ο,τι θα περίμενε κανείς, η Μίλαν από το 35' και μετά διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το αριθμητικό μειονέκτημα, κράτησε μακριά από τις κλασικές ευκαιρίες τους Μπιανκονέρι, αλλά ήταν υπερβολικά ακίνδυνη, με τον Μπουφόν να μην χρειάζεται να επέμβει καθοριστικά στο υπόλοιπο του αγώνα.

Έτσι, η κατάρα της Μίλαν στο Κύπελλο κόντρα στη Γιούβε παρέμεινε, με το 14ο σερί ματς από το 1985 που συνδυάζεται με όλα τα άλλα εκτός από νίκη. Πλέον, η Γιουβέντους περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το Νάπολι-Ίντερ του Σαββάτου (13/6, 22:00).

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (62' Ραμπιό), Ματουιντί (62' Κεντίρα), Ντάγκλας Κόστα (62' Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι (88' Σελεμέκερς), Κίερ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (88' Λαξάλτ), Κεσί (82' Κολόμπο), Μπενασέρ, Πακετά (82' Κρούνιτς), Τσαλχάνογλου, Μποναβεντούρα (52' Λεάο), Ρέμπιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα