Κύπελλο Γερμανίας: Η Λειψία απέκλεισε για 4η φορά στον θεσμό τη Βόλσφμπουργκ (vid)

Gazzetta team
Κύπελλο Γερμανίας: Η Λειψία απέκλεισε για 4η φορά στον θεσμό τη Βόλσφμπουργκ (vid)

bet365

Η Λειψία δεν... χαρίστηκε στη Βόλφμπουργκ και χάρις στα γκολ των Πόουλσεν και Χουάνγκ στο β' μέρος συνεχίζει στο Κύπελλο Γερμανίας, πετυχαίνοντας άλλη μία πρόκριση σε βάρος της αντιπάλου της. Μοιραίος ο Βέγκχορστ που έχασε πέναλτι.
Πριν από αυτό το αγωνιστικό... ραντεβού η Λειψία είχε 3/4 προκρίσεις με τη Βόλφσμπουργκ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γερμανίας. Νίκησε με 6-1 στο Βόλφσμπουργκ στις 30/10/2019, με 1-0 στη Λειψία στις 06/02/2019 και με 3-2 στη Λειψία στις 29/07/2011. Μοναδική πρόκριση των «Λύκων» το 2-0 τους στη Λειψία στις 04/03/2015.
Με αυτή την πρόκριση η Λειψία έφτασε στις 4 προκρίσεις σε βάρος της Βόλσφμπουργκ και έτσι πήγε στα ημιτελικά. Στα του αγώνα η Λειψία ξεκίνησε το ματς αυτό που ήταν νοκ άουτ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας με τον Γκουλάσι στο τέρμα & άμυνα με Κλόστερμαν, Ουπαμεκάνο, Όρμπαν και Μουκιέλε. Στο κέντρο ο Καμπλ ως εξάρι, κεντρικά χαφ οι Όλμο και Άνταμς και τριάδα στην επίθεση με Κλάιφερτ, Πόουλσεν και Ενκουκού.
Η Βόλσφμπουργκ είχε διάταξη με Κάστελς, άμυνα με Οτάβιο, Μπρουκς, Λακρουά και Εμπαμπού, κέντρο με Άρνολντ και Σλάγκερ και πίσω από τον επιθετικό Βέγκχορστ ήταν οι Στέφεν, Γκέρχαρντ και Μπάκου.
Στο 14' ο Ενκουκού είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει μετά από μπαλιά του Όλμο. Η Βόλφσμπουργκ στο 26ο λεπτό έχασε πέναλτι με εκτελεστή τον Βέγκχορστ. Το πέναλτι δόθηκε με χρήση VAR για να δει κίτρινη ο Ενκουκού για παράβαση στον Εμπαμπού.
Ο Βέγκχορστ όμως... προδώθηκε από το χορτάρι, γλίστρησε και σούταρε ψηλά έξω. Στο 32ο λεπτό ο Κλάιφερτ σκόραρε αλλά το γκολ του δεν μέτρησε λόγω υπόδειξης οφσάιντ ενώ λίγο πριν το τέλος του α' μέρους είχε φάση για γκολ ο Στέφεν.
Στο 63ο λεπτό η Λειψία σκόραρε με τον Πόουλσεν με σουτ και προσωπική ενέργεια παίρνοντας το προβάδισμα και ενώ τη φάση έφτιαξε ο Σόρλοθ. Στο 78' ο Μπρέκαλο ήταν πρωταγωνιστής σε φάση που πήγε να γίνει το 1-1. Στο 88' ο Χουάνγκ έκανε το 2-0 (με σουτ σε φάση που δημιούργησε ο Φόρσμπεργκ) για τη Λειψία και κάπου εκεί τελείωσαν όλα καθώς αυτό ήταν το τελικό σκορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα