Κύπελλο Γερμανίας: «Ροντέο», 5-4 και πρόωρος αποκλεισμός για Χέρτα (vid)

Gazzetta team
Κύπελλο Γερμανίας: «Ροντέο», 5-4 και πρόωρος αποκλεισμός για Χέρτα (vid)

bet365

Η Χέρτα αποχαιρέτησε το DFB-Pokal από τον 1ο γύρο, μετά από «τρελή» ματσάρα στην έδρα της Μπράουνσβαϊγκ (5-4 οι γηπεδούχοι). Άνετα με πεντάρα-ανατροπή Μάιντς.

«Άγρια» πρεμιέρα στη φετινή σεζόν είχε το πρόγραμμα για τη Χέρτα Βερολίνου, η οποία έμεινε από πολύ νωρίς εκτός Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι πρωτευουσιάνοι του Μπρούνο Λαμπαντία έδωσαν «μάχη» από τις λίγες στην έδρα της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ (ομάδα β' κατηγορίας), αλλά βγήκαν χαμένοι μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση με εννέα γκολ (5-4).

Μέχρι το ημίωρο του ματς, είχαν ήδη σημειωθεί τα πρώτα τέσσερα, με τη Χέρτα να ισοφαρίζει χάρη στους Λουκεμπάκιο (22΄) και Κούνια (29'), επιστρέφοντας από το άμεσο 2-0 των γηπεδούχων με Κομπιλάνσκι (1') και αυτογκόλ του Μίτελσταντ (17').

Ο προτελευταίος έμελλε να είναι και ο πρωταγωνιστής, καθώς με «ριμπάουντ» στο άστοχό του πέναλτι στο 44' και νέο τέρμα στο 66' έκανε χατ-τρικ κι έδωσε εκ νέου προβάδισμα μετά το προσωρινό 3-3 του Πέκαρικ (65'). Το γκολ του Αμπντουλάχι στο 73' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-3, ο Λουκεμπάκιο το έκανε «θρίλερ» στο 82' με το 2ο γκολ του για το 5-4, αλλά το κοντέρ σταμάτησε εκεί κι έτσι η Μπράουνσβαϊγκ πήρε το εισιτήριο για τους «32».

Στο άλλο ματς, η Μάιντς παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο κόντρα στην άσημη Χαβέλσε της Ρετζιοναλίγκα, σοβαρεύτηκε μετά την ανάπαυλα και προκρίθηκε με το επιβλητικό 5-1 (57', 79', 90' Ματετά, 77' Ζάλαι, 86' Κουάισον).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα