Τεχνικός διευθυντής της Κηφισιάς ο Στέφανος Κοτσόλης

Gazzetta team
Τεχνικός διευθυντής της Κηφισιάς ο Στέφανος Κοτσόλης

bet365

Στα 41 του, ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, Στέφανος Κοτσόλης, ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Κηφισιάς, η οποία μετέχει στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Kρέμασε τα παπούτσια του πριν από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και πλέον ανοίγει νέο δρόμο στην άρρηκτα συνδεδεμένη με τον αθλητισμό καριέρα του ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, του οποίου η καριέρα μοιράστηκε σε τρεις ομάδες (14 χρόνια στον Παναθηναϊκό, 4 στην ΑΕΛ, 2 στην Ομόνοια) ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Κηφισιάς, η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στα 41 του, είναι ο νέος δρόμος που επιλέγει στην καριέρα του, αποδεχόμενος την πρόταση των διοικούντων της ομάδας, η οποία έχει συμπεριληφθεί στον έβδομο όμιλο της Γ' Εθνικής μαζί με ΠΑΟ Ρουφ (του Βαγγέλη Μάντζιου!), Άγιος Ιερόθεο, Πανναυπλιακό, Α.Ε. Ερμιονίδας, Κορωνίδα Κοιλάδας, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, Παναρκαδικό, Ερμή Μελιγούς, Σπάρτη, Πανγυθεατικό και Άρη Σκάλας.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς

«Η ομάδα μας δείχνοντας για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα της για διάκριση, συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση σε ολα τα επίπεδα, προχωράει στην περαιτέρω ενίσχυση της. Συγκεκριμένα στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο διεθνής ποδοσφαιριστής Στέφανος Κοτσόλης.

Αγωνιζόμενος για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, στην Λάρισα και την Ομόνοια και τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, ο Στέφανος με την παρουσία του κόσμησε τα ελληνικά γήπεδα. Το ήθος, ο χαρακτήρας και η ποιότητα του τον κατατάσσουν στις μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πολύχρονη αγωνιστική πείρα του αποτελεί για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα μας διαβατήριο για μια επιτυχημένη συμπόρευση και επίτευξη στόχων.

Στέφανε σε καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και ευχόμαστε και με την δίκη σου παρουσία η ομάδα μας να πετύχει τους μεγάλους φετινούς και μελλοντικούς της στόχους».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα