Το CAS ζητάει μη επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ' Εθνική με τα μπαράζ σε εξέλιξη

Newsroom
Το CAS ζητάει μη επικύρωση της βαθμολογίας στη Γ' Εθνική με τα μπαράζ σε εξέλιξη

bet365

Το CAS έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν Κοζάνη και Λευκίμμη και ζητάει από την ΕΠΟ να μην επικυρώσει τη βαθμολογία στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής, αλλά και εκείνης του μίνι πρωταθλήματος για τα μπαράζ ανόδου.

Ο Μακεδονικός είχε δει την έφεσή που είχε ασκήσει να γίνεται δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων στην υπόθεση για τον αγώνα με τη Λευκίμμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει τη θέση της Κοζάνης για τα μπαράζ της ανόδου από τη Γ' Εθνική στη Super League 2 και τη Λευκίμμη να υποβιβάζεται στα τοπικά.

Τη στιγμή που το ειδικό πρωτάθλημα των μπαράζ βρίσκεται σε εξέλιξη, την Παρασκευή (27/5) προέκυψε ζήτημα σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας στον δεύτερο όμιλο που συμμετείχαν οι ομάδες, αλλά και σε αυτή του μίνι πρωταθλήματος.

Κι αυτό γιατί το CAS έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν Κοζάνη και Λευκίμμη. Έτσι καλεί πλέον την ΕΠΟ να μην προχωρήσει σε επικύρωση καμίας βαθμολογίας μέχρι να εκδικάσει την ουσία της απόφασης που λήφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων. Αυτό θα συμβεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου, κάτι που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου.

Πλέον μένει να φανεί αν η ΕΠΟ προχωρήσει σε αναβολή του αγώνα του Μακεδονικού για την 4η αγωνιστική των μπαράζ το Σάββατο (28/5) ή θα αναβάλει ολόκληρη την αγωνιστική. Όπως και να έχει έπειτα από την απόφαση αυτή αναμένονται εξελίξεις...

@Photo credits: INTIME
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα