Στέργιος Τσιμίκας: «Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου» (vid)

Στέργιος Τσιμίκας: «Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου» (vid)

bet365

Στον Πανσερραϊκό είναι έξω φρενών με τη διαιτησία του Φώτη Πολυχρόνη στην ήττα από τη Βέροια. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των Σερρών και η αγανάκτηση του Στέργιου Τσιμίκα.

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε 1-0 στην Ημαθία από τη Βέροια το Σάββατο (29/5) και πλέον είναι δύσκολη η επίτευξη της ανόδου. Στην ομάδα των Σερρών «βράζουν» όμως με τον διαιτητή από τον σύνδεσμο Πιερίας, Φώτη Πολυχρόνη, τον οποίο θεωρούν ως υπεύθυνο για την ήττα. Ο αδερφός του Κώστα Τσιμίκα, Στέργιος, δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα για την 14η αγωνιστική της Football League:

«Όπως είδαμε σήμερα, αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν μας άφησαν να παίξουμε τον αγώνα στο γήπεδο. Η διαιτησία καθόρισε σήμερα το παιχνίδι. Η ομάδα μου ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν παίχτηκε στον αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι».

Ο Πανσερραϊκός ανέφερε σε post που έκανε στο facebook «Κάποιοι παίζουν με τον ιδρώτα των παικτών μας, τον κόπο των προπονητών μας και με τις επενδύσεις της Διοίκησης μας. Δεν θα τους περάσει. Ο Πανσερραϊκός μπορεί να έχασε με ζόρι... απο την διαιτησία σήμερα αλλά αύριο θα είναι πιο δυνατός και στην κατηγορία που πρέπει, σε πείσμα πολλών!».

Ο Πανσερραϊκός έμεινε με δέκα παίκτες από το 18', όταν ο Πολυχρόνης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Λουκίνα για αντικανονικό μαρκάρισμα του Σιρίλ Καλί. Ο Λουκίνας μπορεί να έχασε το πέναλτι (έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι), αλλά με κεφαλιά στο 64' σκόραρε και έκανε το 1-0 που ήταν το τελικό σκορ. Στο 89' έμεινε και η Βέροια με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πεταυράκη.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα