Football League: Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Βέροια και προσπέρασε στον Βόρειο Όμιλο (vids)

Gazzetta team
Football League: Πήρε το ντέρμπι κορυφής η Βέροια και προσπέρασε στον Βόρειο Όμιλο (vids)

bet365

Η Βέροια επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και προσπέρασε στην κορυφή του Βορείου Ομίλου, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από την Καβάλα. Σημαντικό τρίποντο παραμονής για τη Νίκη Βόλου στον Νότιο Όμιλο με 0-1 επί της Σαντορίνης.

Δύο αναμετρήσεις για τη Football League έλαβαν χώρα το Σάββατο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, το κυρίως πρόγραμμα της οποίας διεξάγεται την Κυριακή (30/5).

Στον Βόρειο Όμιλο η Βέροια ανέβηκε στην κορυφή, πανηγυρίζοντας τη νίκη (1-0) στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο άφησε πίσω της τρεις βαθμούς, όπως και την Καβάλα, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από τους «Αργοναύτες».

Η ομάδα των Σερρών διαμαρτύρεται για την αποβολή του Καλί στο 18', με τους γηπεδούχους να σπαταλούν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα με τον Λουκίνα στο 21', καθώς η εκτέλεση του πέναλτι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τη λύση όμως έδωσε ο επιθετικός της Βέροιας που πήρε το... αίμα του πίσω στο 64', όταν με κεφαλιά έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ του ντέρμπι. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90' και η ομάδα της Βέροιας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πεταυράκης.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Βεργώνης, Οικονόμου (65′ Μπλέτσας), Καραγιάννης (73′ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (73′ Αποστολόπουλος), Λουκίνας (86′ Μούργος).

Πανσερραϊκός (Γκιόκας): Καβουσάκης, Ζέρης, Κασμερίδης, Καλί, Τσόπελας, Κρητικός, Μαρκιόνι (65′ Γκούρτσας), Μασκανάκης (20′ Γιανναράκης), Μέσι, Κόντσι (77′ Ολαϊτάν), Πράντο (65′ Τσιμίκας).

Στον Νότιο Όμιλο σημαντικό διπλό για την παραμονή της πέτυχε η Νίκη Βόλου, η οποία πέρασε από τη Σαντορίνη με 0-1 και αύξησε τη διαφορά της από τον προτελευταίο Ασπρόπυργο στους οκτώ βαθμούς, έχοντας όμως και τρία ματς περισσότερα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της Νίκης σημείωσε ο Γκονσάλες με σουτ στο 58'.

Οι συνθέσεις:

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Κουρέλλας, Ερρίκος (86′ Μηνάς), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος (69′ Μαλάι), Ιβανίδης, Σιμιτσής (63′ Μπουντόπουλος), Γιουκούδης, Περογαμβράκης (46′ λ.τ Ντινιωτάκης), Κανούλας.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης, Τζοβάρας (90+1′ Μπίτσακος), Μπαλάφας, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπόσιο, Μέτσε, Γκονζάλες, Λούκας Γκαρσία (90+1′ Ντομίνγκεζ), Ροχάνο (70′ Κρουθ).

Το πρόγραμμα της Κυριακής (30/5 - 17:00) για τη 14η αγωνιστική της Football League:

Νότιος Όμιλος

Επισκοπή - Αιγάλεω (16:00)
Αστέρας Βλαχιώτη - Καλαμάτα
Ιάλυσος-Ασπρόπυργος
Ρόδος-Καλλιθέα

Βόρειος Όμιλος

Πιερικός - Απόλλων Πόντου
ΑΕΠ Κοζάνης - Θεσπρωτός
Ολυμπιακός Βόλου - Αλμωπός Αριδαίας
Καβάλα - Τρίγλια

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα