ΑΕΠ Κοζάνης: Κάλεσμα για αγορά μετοχών

Gazzetta team
ΑΕΠ Κοζάνης: Κάλεσμα για αγορά μετοχών

bet365

Η ΑΕΠ Κοζάνης, με ανακοίνωσή της καλεί όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει μετοχές του συλλόγου ώστε να αποκτήσει το απαιτούμενο μετοχικό κεφάλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από μακρόχρονες προσπάθειες και πολλές θυσίες, ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων, η ΑΕΠ Κοζάνης βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι, να είναι η μόνη ομάδα η οποία θα εκπροσωπεί τη Δυτική Μακεδονία, στο Πρωτάθλημα των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και θέλουμε, να αποτελέσει η ΑΕΠ Κοζάνης, μια όαση ελπίδας, για να βγάλουμε τη νέα γενιά μπροστά, να κυνηγήσει το όνειρο. Να είναι αυτή που με το ταλέντο, με τις δυνατότητές της, θα σηματοδοτήσει τη στροφή και την επανεκκίνηση της ανάπτυξης στον τόπο μας, μέσα από το ποδόσφαιρο…

Να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέα παιδιά, παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, να επιμορφωθούν σωστά στους κόλπους ενός υγιούς σωματείου, πολύπλευρα και όχι μόνον ποδοσφαιρικά, από επιλεγμένους δασκάλους, προπονητές, με ήθος, για να είναι πρωτίστως σωστοί και χρήσιμοι άνθρωποι. Και γιατί όχι, μιας και πολλά από αυτά διαθέτουν το ανάλογο ταλέντο, να κυνηγήσουν το ποδοσφαιρικό τους όνειρο, ανεβαίνοντας ένα-ένα τα σκαλοπάτια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Όλα τα παραπάνω, τα οποία αποτελούν και πρωταρχικό στόχο των διοικούντων της ΑΕΠ, μπορούν να ευοδωθούν όταν η τοπική κοινωνία, η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας, αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Και ο καθένας και η καθεμιά, μπορεί να αποτελέσει κομμάτι αυτής της πολύ όμορφης προσπάθειας…

Και ο στόχος, ήταν και παραμένει ίδιος. Να αποτελεί η ΑΕΠ Κοζάνης, μια κυψέλη υγιούς αθλητισμού, με πολλά μέλη συμμετεχόντων.

Δυστυχώς η ελληνική νομοθεσία, δεν επιτρέπει σε σωματεία να μετέχουν σε επαγγελματικά πρωταθλήματα (κάτι όμως που επιτρέπεται π.χ. στην Ισπανία, εκεί ακόμη και η Barcelona αγωνίζεται σαν σωματείο…) και θα πρέπει αναγκαστικά να προχωρήσουμε στη δημιουργία ΠΑΕ, για αυτό και ξεκινήσαμε εδώ και καιρό τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Όμως στην πράξη, όλα αυτά τα χρόνια, σε αυτό το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι, μια από τις θέσεις αρχής των ανθρώπων που υπηρέτησαν και υπηρετούν αυτό το σωματείο, είναι να παραμείνει «ανοιχτό» στα μέλη, στους φίλους, σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας που θέλουν να προσφέρουν.

Η ΑΕΠ ποτέ δεν ήταν, ούτε και θα γίνει ένα κλειστό club, με τους λίγους να ορίζουν τις τύχες της…

Για το λόγο αυτό, απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλους και όλες, σε όλους τους κατοίκους της Περιφέρειας μας, να είναι συμμέτοχοι και συνδημιουργοί στο όμορφο αυτό εγχείρημα, να εγγράψουμε νέα μέλη στο σωματείο μας, αλλά και όσοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μετοχές, για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, για να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Γ.Σ. και να συνδιαμορφώνουν με τις προτάσεις, με τις αποφάσεις τους, το μέλλον και τις τύχες της ομάδας μας.

Πως δύναται να γίνει αυτό;

Έχουν εκδοθεί 1000 ονομαστικές μετοχές και η αξία της καθεμιάς ορίζεται στα 30 ευρώ.

Μπορεί λοιπόν, όποιος και όποια ενδιαφέρεται να καταθέσει το αντίστοιχο ποσό, ανάλογα με τον αριθμό των μετοχών που επιθυμεί να έχει, στον παρακάτω ειδικό λογαριασμό, που ανοίχθηκε για αυτό το σκοπό στην Τράπεζα EUROBANK με αριθμό λογαριασμού GR 650 260 23900 00760 20150 9706, με την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ».

Γιατί η ΑΕΠ είσαι εσύ…

Γιατί η ΑΕΠ θα ανέβει ψηλότερα, όταν διαρκώς προστίθενται δυνάμεις.

Και από αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα