Λίβερπουλ - Σριούσμπερι 1-0: Είναι βαριά των Reds η φανέλα! (vid)

Λίβερπουλ - Σριούσμπερι 1-0: Είναι βαριά των Reds η φανέλα! (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Σριούσμπερι 1-0: Είναι βαριά των Reds η φανέλα! (vid)

bet365

Ο Κλοπ και οι παίκτες του ήταν διακοπές, ωστόσο η αύρα του Ανφιλντ και η βαριά φανέλα των «Κόκκινων» έσπρωξαν την U23 σε μια τεράστια νίκη - πρόκριση κόντρα στη Σριούσμπερι (1-0).

Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε τους παίκτες του για διακοπές και ο Νιλ Κρίτσλεϊ παρέταξε την... γνωστή πλέον νεανική έκδοση των Reds για το ματς κόντρα στην Σριούσμπερι. Το «Άνφιλντ», έμεινε πιστό στην φύση του με sold-out, η αρχική ενδεκάδα της Λίβερπουλ έχει μ.ο. ηλικίας τα 18,9 χρόνια, ενώ μόλις τέσσερις από τους βασικούς έχουν γεννηθεί πριν από το 2000. Η φανέλα των Reds είναι βαριά, οι Νέοι ήταν πολύ ωραίοι στη ρεβάνς (2-2) και χάρη σε ένα απίθανο αυτογκόλ πέτυχαν μια... ιστορική νίκη κόντρα στη Σριούσμπερι (1-0). Ετσι, ξεκούρασαν τους Άνδρες και τους έστειλαν πάνω στην Τσέλσι για τη φάση των «16» του FA Cup! O Κλοπ δεν ήταν στο Ανφιλντ, αλλά οι Reds είναι ακόμα μέσα στο κύπελλο! Μάλιστα, συνέχισαν το εκπληκτικό ρεκόρ, αφού έμειναν για 40ο ματς αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις (35 νίκες, 5 ισοπαλίες)! Ο Κέρτις Τζόουνς έγινε ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της ομάδας και μαζί με τον Νέκο Γουίλιαμς και Χάρβεϊ Έλιοτ έκαναν ένα εντυπωσιακό ματς. Οι Νέοι υπό την καθοδήγηση του Κρίτσλεϊ είχαν τον απόλυτο έλεγχο, έχασαν ευκαιρίες και με σύμμαχο την τύχη πήραν μια απίθανη πρόκριση! Στο 75ο λεπτό, ο Κάιν έκανε μια μεγάλη σέντρα από το κέντρο και ο Γουίλιαμς με το αυτογκόλ της... χρονιάς χάρισε την πρόκριση στους Reds. H Σριούσμπερι προσπάθησε να αλλάξει τη μοίρα του ματς, αλλά είχε μόλις ένα σουτ με τον Λόρεντ!

Τα εισιτήρια για τους «16»

H Ντέρμπι ήταν καταιγιστική στον επαναληπτικό με τη Νορθάμπτον (2-2) και με κορυφαίο τον Ρούνεϊ που βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα επικράτησε 4-2. Ετσι, στην επόμενη φάση θα βρει απέναντι της τη Γιουνάιτεντ. Μεγάλα παιχνίδια ήταν και τα υπόλοιπα τρία της σημερινής βραδιάς, καθώς τα δύο κρίθηκαν στα πέναλτι και το ένα στην παράταση. Στα πέναλτι προκρίθηκαν η Ρέντινγκ με 4-1 επί τις Κάρντιφ (2-2 η κανονική διάρκεια, 3-3 η παράταση) και η Μπέρμιγχαμ επί της Κόβεντρι επίσης με 4-1 (1-1 η κανονική διάρκεια και 2-2 η παράταση), ενώ η Νκιούκαστλ νίκησε εκτός έδρας της Όξφορντ με 3-2 στην παράταση (2-2 η κανονική διάρκεια).

Αναλυτικά τα ζευγάρια

Πόρτσμουθ - Άρσεναλ

Σαουθάμπτον/Τότεναμ - Νόριτς

Ντέρμπι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λέστερ - Μπέρμιγχαμ

Γουέστ Μπρομ - Νιουκάστλ

Τσέλσι - Λίβερπουλ

Ρέντινγκ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Μάντσεστερ Σίτι

Περισσότερα σε λίγο...

 

FA CUP Τελευταία Νέα