Γουέστ Μπρομ - Γουλβς: Ξύλο στις κερκίδες, «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και διακοπή

Γουλβς

bet365

Χαμός στο Γουέστ Μπρομ - Γουλβς με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δημιουργούν ένα χάος στις κερκίδες του γηπέδου μετά το 2-0 των «λύκων». Ξύλο ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων. Έχασε τον έλεγχο η αστυνομία.

Στιγμές από το «μαύρο» παρελθόν βιώνουν οι Άγγλοι στο «Χόθορνς», καθώς η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Γουλβς έχει διακοπεί, χωρίς να ξέρει κάποιος τη δεδομένη στιγμή τη μοίρα του αγώνα.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το δεύτερο και καταλυτικό γκολ των φιλοξενούμενων, δημιουργήθηκε ένα χάος στις κερκίδες, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να εκτοξεύουν αντικείμενα. Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών «μπούκαραν» και εντός του αγωνιστικού χώρου, με την αστυνομία να χάνει εντελώς τον έλεγχο και την κατάσταση να ξεφεύγει σε επικίνδυνο βαθμό.

Οι ποδοσφαιριστές της Γουλβς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, με την αναμέτρηση του FA Cup να έχει διακοπεί αυτή τη στιγμή, χωρίς κανέναν να γνωρίζει τη μοίρα της. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρία χρόνια που οι δύο ομάδες έρχονται ξανά αντιμέτωπες, με την κόντρα τους να είναι γνωστή στα αγγλικά γήπεδα.

Μερικές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το «Χόθορνς» τονίζουν ότι μερικοί οπαδοί της Γουλβς ήταν στο πέταλο των εντός έδρας φιλάθλων και πανηγύρισαν το γκολ του Κούνια, προκαλώντας έτσι τον πανικό στο γήπεδο.

 

FA CUP Τελευταία Νέα