Κύπελλο Αγγλίας: Σταμάτησε ματς λόγω κατάρρευσης οπαδού στην εξέδρα (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κύπελλο Αγγλίας: Σταμάτησε ματς λόγω κατάρρευσης οπαδού στην εξέδρα (vid)

bet365

Το παιχνίδι της Ντάγκεναμ με την Σάλφορντ καθυστέρησε αρκετά να ολοκληρωθεί αφού υπήρξε διακοπή για μερικά λεπτά προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε οπαδό που κατέρρευσε στην εξέδρα.

Το παιχνίδι διεξήχθη για τον πρώτο γύρο του φετινού Κυπέλλου Αγγλίας το βράδυ της Δευτέρας και στα τελευταία λεπτά με το σκορ στο 1-0 από το 3' για την Σάλφορντ που ανήκει στους θρύλους της Γιουνάιτεντ, την γνωστή Τάξη του '92, υπήρξε διακοπή για μερικά λεπτά.

Ένας οπαδός στις εξέδρες κατέρρευσε και οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν και εν συνεχεία διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά και η Σάλφορντ πέρασε στην επόμενη φάση χάρη στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης από τον Τέρνμπουλ.

Τελικά το περιστατικό που είχε σημειωθεί σε πρόσφατη αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Τότεναμ για την Premier League με τους οπαδούς να ζητούν βοήθεια για έναν άνδρα που είχε υποστεί έμφραγμα και με τους ποδοσφαιριστές να σταματούν από μόνοι τους, φαίνεται πως αποτέλεσε την αρχή της εγρήγορσης σε κάθε γήπεδο ανά πάσα στιγμή.

@Photo credits: video screen
 

FA CUP Τελευταία Νέα