Euro - Δανία: Τουλάχιστον 12.000 φίλαθλοι στις εξέδρες

Euro - Δανία: Τουλάχιστον 12.000 φίλαθλοι στις εξέδρες

Gazzetta team
Euro - Δανία: Τουλάχιστον 12.000 φίλαθλοι στις εξέδρες

bet365

Το «Parken Stadium» της Κοπεγχάγης θα φιλοξενήσει τα ματς του ομίλου της Δανίας στο Euro 2020, τα οποία και θα διεξαχθούν παρουσία τουλάχιστον 12.000 φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας.

Πρόσω ολοταχώς κινείται η ποδοσφαιρική Ευρώπη για Euro με δυναμικό παρών του κοινού στις εξέδρες! Μετά τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown που αποφάσισε η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας από τις 17 Μαΐου, γεγονός που επιτρέπει αυτόματα την παρουσία άνω των 10.000 φιλάθλων στα ματς ομίλου και των νοκ-άουτ, ήταν η σειρά της Δανίας να δώσει το «πράσινο φως» για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ενόψει της γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Δανία και το «Parken Stadium», έδρα της Κοπεγχάγης, θα φιλοξενήσει τον 2ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει μαζί με Βέλγιο, Ρωσία και Φινλανδία καθώς και ένα ματς των «16» κι όπως αποφάσισε η κυβέρνηση της χώρας, η προσέλευση του κόσμου τίθεται μίνιμουμ στις 12.000! Δηλαδή, στο 30% της χωρητικότητας του γηπέδου (38.065), όριο που είναι πιθανόν να αυξηθεί αν βελτιωθούν τα πράγματα με τον Covid-19 στη χώρα μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι η UEFA έχει δώσει προθεσμία μέχρι τις αρχές Απριλίου στις διοργανώτριες πόλεις να δηλώσουν αν μπορούν να φιλοξενήσουν ματς με φιλάθλους, με τη Γλασκώβη, το Δουβλίνο και το Μπιλμπάο να κινδυνεύουν με αποκλεισμό, καθώς δεν εγγυώνται προς το παρόν την έγκαιρη επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

 

Τελευταία Νέα