Γαλατασαράι - Ρίζεσπορ 3-4: Ήττα-σοκ, ανώδυνο αυτογκόλ από Μεριά (vid)

Gazzetta team
Η Γαλατασαράι γνώρισε εντός έδρας ήττα-σοκ (3-4) από τη Ρίζεσπορ - το 3-3 έγινε με αυτογκόλ του Γιασίν Μεριά - και βρίσκεται πλέον στο -2 από την κορυφή έχοντας 2 ματς περισσότερα από την Μπεσίκτας.

Μεγάλη γκέλα για τη Γαλατασαράι, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Ρίζεσπορ στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 31ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη έχασε μεγάλο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και την Μπεσίκτας, έχοντας όμως δύο ματς περισσότερα από τους «Μαύρους Αετούς».

Το ματς στο «Τουρκ Τέλεκομ» ήταν συναρπαστικό ως προς την εξέλιξή του. Ο Σάμου άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, αλλά η Γαλατασαράι ισοφάρισε στο 14' με τον Γέντλιν και πήρε το προβάδισμα στο 31' με τον Ακπαμπά.

Ο Φερνάντο Αντράντε στο 41' ισοφάρισε σε 2-2 για τη Ρίζεσπορ και ο Σκόντα με εκτέλεση πέναλτι στο 54' έκανε το 2-3. Ο Μεριά στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 3-3.

Στο 79' αποβλήθηκε ο Γέντλιν με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα της Ριζούντας επιφύλαξε το τελικό χτύπημα για το τέλος! Στο τρίτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Βραζιλιάνος (Φερνάντο Αντράντε) με το δεύτερο γκολ του στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 3-4.