Δώνης – Φένλο: Απίθανο βίντεο-παρουσίαση ως... Άδωνις, δίπλα στον «Θεό» Γιακουμάκη (vid)

Gazzetta team
Δώνης – Φένλο: Απίθανο βίντεο-παρουσίαση ως... Άδωνις, δίπλα στον «Θεό» Γιακουμάκη (vid)

bet365

Μετά τον Γιώργο Γιακουμάκη, η Φένλο απέκτησε και δεύτερο Έλληνα… θεό, ανακοινώνοντας με ένα απίθανο βίντεο την απόκτηση του Χρήστου (Ά)Δώνη στον σύλλογο.

Όσο ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε θαύματα στον αγωνιστικό χώρο και εξελισσόταν σε μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία της Φένλο, οι άνθρωποι του κλαμπ αποφάσισαν να κινηθούν για δεύτερο Έλληνα… Θεό. Ο Χρήστος Δώνης έγινε κι επίσημα συμπαίκτης του πρώτου σκόρερ της Eredivisie και για την παρουσίασή του στο κλαμπ, οι ιθύνοντές του έβαλαν τη φαντασία τους να… οργιάσει και δημιούργησαν ένα απίθανο βίντεο.

Πρωταγωνιστής ο τεχνικός διευθυντής της, Σταν Βαλξ, ο οποίος απεικονίζεται να ξεφυλλίζει ένα βιβλίο ελληνικής μυθολογίας, ώσπου φτάνει στη σελίδα των… Ελλήνων Θεών και δίπλα στο όνομα του Γιώργου Γιακουμάκη, βρίσκεται ο Άδωνις. Έτσι, ο Ολλανδός παράγοντας γεννάει το λογοπαίγνιο «Ahhh Donis» για να εμφανιστεί αμέσως ο Χρήστος Δώνης λέγοντας «Χρειάζεστε τον Δώνη; Είμαι εδώ» και να σφραγίσει το φανταστικό καλωσόρισμα του κλαμπ στον δεύτερο «Έλληνα Θεό» του γηπέδου «Ντε Κόελ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

Τελευταία Νέα