Αγγλία - Ιρλανδία 3-0: Φιλική νίκη για τα ανεβασμένα Λιοντάρια (vid)

Gazzetta team
Αγγλία - Ιρλανδία 3-0: Φιλική νίκη για τα ανεβασμένα Λιοντάρια (vid)

bet365

Με σκόρερ τους Μαγκουάιρ, Σάντσο και Κάλβερτ-Λιούιν, η Αγγλία επανήλθε στις νίκες και τις πειστικές εμφανίσεις, νικώντας σε φιλικό της Ιρλανδίας (3-0).

Η ήττα από τη Δανία και οι τελευταίες εμφανίσεις γενικότερα είχαν επαναφέρει τη «μουρμούρα» στις τάξεις της Εθνικής Αγγλίας, αλλά η απάντηση ήρθε, έστω και σε φιλικό κόντρα στην Ιρλανδία.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, στη σκιά του σοβαρού τραυματισμού του Τζο Γκόμεζ, επικράτησε άνετα της Ιρλανδίας με 3-0, χάρη σε τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Ο αρχηγός, Χάρι Μαγκουάιρ άνοιξε το σκορ στο 18', ο Τζέιντον Σάντσο πήρε τη σκυτάλη στο 31' με ωραίο συρτό πλασέ και ο Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν σκόραρε ξανά με το εθνόσημο, για το τελικό 3-0 με πέναλτι στο 56'. Σημειώνεται ότι στο ημίχρονο, ο Νικ Πόουπ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού, με τον Ντιν Χέντερσον να τον αντικαθιστά.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουγκεϊτ): Πόουπ (46' Χέντερσον), Κιν, Μαγκουάιρ, Μινγκς (64' Μέιτλαντ-Νάιλς), Τζέιμς, Μάουντ (73' Μπέλιγχαμ), Γουίνκς, Σάκα, Σάντσο, Γκρίλις (62' Φόντεν), Κάλβερτ-Λιούιν (63' Έιμπραχαμ)

Αναλυτικά τα φιλικά της βραδιάς:

  • Βοσνία - Ιράν 0-2
  • Μολδαβία - Ρωσία 0-0
  • Ουαλία - ΗΠΑ 0-0
 

Τελευταία Νέα