Γαλλία – Φινλανδία 0-2: Ιστορικό «μπαμ» στο Παρίσι! (vids)

Gazzetta team
Γαλλία – Φινλανδία 0-2: Ιστορικό «μπαμ» στο Παρίσι! (vids)

bet365

Πρώτη νίκη στην ιστορία της Φινλανδίας επί της Γαλλίας (2-0), η οποία γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της από τις 23 Μαρτίου του 2018.

Μέχρι να ανταμώσουν απόψε στο «Σταντ ντε Φρανς» Γαλλία και Φινλανδία, οι Τρικολόρ μετρούσαν οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με σκορ 18-3. Η ένατη κόντρα ήταν και η τυχερή για τους Φινλανδούς, οι οποίοι πέτυχαν μια σπουδαία, έστω και φιλική, νίκη στο Παρίσι με 2-0.

Οι Μάρκους Φορς (28') και Όνι Βαλακάρι (31'), οι οποίοι και έκαναν ντεμπούτο με τους φιλοξενούμενους, πέτυχαν τα γκολ για το ιστορικό διπλό της Φινλανδίας. Κακή και αναποτελεσματική η παγκόσμια πρωταθλήτρια, γνώρισε την πρώτη της ήττα ύστερα από ένα αήττητο σερί δώδεκα αγώνων και από τις 8 Ιουνίου του 2019 (2-0 απ΄την Τουρκία), αλλά και την πρώτη εντός έδρας ήττα από τις 23 Μαρτίου του 2018 (2-3 από την Κολομβία).

Στα άλλα φιλικά της βραδιάς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στο 7-0 της Πορτογαλίας επί της Ανδόρας, ο Αντόνιο Τσόλακ έκανε ντεμπούτο με την Κροατία και ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου ντύθηκε... Χάαλαντ με την Ρουμανία.

 

Τελευταία Νέα