Η ζωή του Μπέκαμ γίνεται αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ στο Netflix

Gazzetta team
Η ζωή του Μπέκαμ γίνεται αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ στο Netflix

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα μοιραστεί με τα εκατομμύρια των θαυμαστών του εικόνες από οικογενειακές στιγμές που δεν έχουν προβληθεί πότε μέχρι τώρα, σε ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Netflix και η παραγωγή του θα στοιχίσει περί τα 18 εκατομμύρια ευρώ.

Η ζωή του είναι σαν παραμύθι και, αναμφίβολα, αξίζει το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μάλιστα, θα συνδράμει σημαντικά σε αυτό, με εικόνες από οικογενειακές στιγμές που δεν έχουν προβληθεί ποτέ μέχρι τώρα.

Για χάρη του παλαίμαχου σταρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μίλαν, η παραγωγή θα αγγίξει τα 18 εκατομμύρια ευρώ και το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει πρωτίστως την αθέατη πλευρά του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας.

Αυτή του πιστού συζύγου και του πατέρα τεσσάρων παιδιών, με βίντεο από διάφορα γενέθλια, Χριστούγεννα και ξεχωριστές στιγμές, αλλά και σχόλια από την Βικτόρια και τα παιδιά, Μπρούκλιν (21 ετών), Ρομέο (18), Κρουζ (15) και Χάρπερ (εννέα).

Θα υπάρξουν, βεβαίως, και εικόνες από την τωρινή ζωή του 45χρονου Μπέκαμ, με κάμερα να τον ακολουθεί σε όλο τον κόσμο, όπου διατηρεί διάφορες επιχειρήσεις, όντας μεταξύ άλλων εκ των συνεταίρων της ποδοσφαιρικής ομάδας Ίντερ Μαϊάμι.

Στο ντοκιμαντέρ, βεβαίως, θα υπάρξουν και σχόλια παλιών συμπαικτών του, μεταξύ των οποίων ο κουμπάρος και στενός του φίλος Γκάρι Νέβιλ, ο Ράιαν Γκιγκς και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Τελευταία Νέα