Ανδρεάδης από την Αρμενία: «Σε δεύτερη μοίρα ο αθλητισμός, υπάρχει αγωνία»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ανδρεάδης από την Αρμενία: «Σε δεύτερη μοίρα ο αθλητισμός, υπάρχει αγωνία»

bet365

Ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης με καταγωγή από τον Έβρο αγωνίζεται στην Αρμενία με τα χρώματα της Γουέστ Αρμένια και εκφράζει την ανησυχία του για την έκταση που έχει πάρει η πολεμική κρίση στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Άμαχος πληθυσμός και στρατιωτικοί έχουν χάσει την ζωή τους στην πολεμική σύρραξη μεταξύ Αρμένιων και Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, την στιγμή που καταβάλλεται προσπάθεια για αποκλιμάκωση της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει οι δύο χώρες.

Ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης, πρώην παίκτης του Ορέστη Ορεστιάδας ο οποίος αγωνίζεται στην Γουέστ Αρμένια (Β΄ κατηγορία) περιέγραψε το κλίμα που που βιώνει κατοικώντας στο Γερεβάν.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Ανδρεάδη στις 18 Σεπτεμβρίου επικράτησε στo πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου της χώρας της Γκαντσάζαρ με 3-2. Η ρεβάνς ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (30/9) αλλά το ματς λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, αναβλήθηκε.

«Μένω στην πρωτεύουσα, στο Γερεβάν. Είμαι περίπου 300-400 χιλιόμετρα μακριά. Ο κόσμος εδώ είναι εμφανώς αναστατωμένος, θλιμμένος και επηρεασμένος από την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα. Όμως είναι και περήφανος. Περιμένουμε όλοι μας τις εξελίξεις». τόνισε ο Ανδρεάδης στο sportsaddict.gr προσθέτοντας:

«Ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο αυτή την στιγμή βρίσκεται σε δεύτερη, τρίτη μοίρα. Έχει σταματήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο μέχρι νεωτέρας. Αυτή την στιγμή δεν σκεφτόμαστε καθόλου το αθλητικό κομμάτι. Είναι δύσκολο όταν έχεις συμπαίκτες που έχουν μέλη της οικογένειας τους στην πρώτη γραμμή της μάχης. Αγωνιούμε όλοι μαζί, δίνοντας και λίγη ψυχολογική υποστήριξη».

 

Τελευταία Νέα