Ο Κριστιάνο απειλεί Ιμόμπιλε και Λεβαντόφσκι! (pic)

Gazzetta team
Ο Κριστιάνο απειλεί Ιμόμπιλε και Λεβαντόφσκι! (pic)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπαίνει πολύ γερά στην μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Serie A, αλλά και για το «Χρυσό Παπούτσι».

Τα πέναλτι μετρούν εξίσου με τα άλλα γκολ. Και, μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να σκόραρε δις από την άσπρη βούλα στο 2-2 της Γιουβέντους με την Αταλάντα, αλλά αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση τα φετινά, εντυπωσιακά κατορθώματα του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Με αυτά τα δύο γκολ, ο «CR7» έφτασε τα είκοσι μέσα στο 2020, μόλις ένα λιγότερο από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τα 28 στην Serie A, επίσης ένα λιγότερο από τον πρώτο σκόρερ, Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο.

Ο 35χρονος Πορτογάλος απειλεί να ξεπεράσει και τους δύο, τον Ιμόμπιλε στην μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Ιταλία και, τον «Λέβα», τόσο στην κούρσα για τα περισσότερα γκολ μέσα στο 2020 αλλά, κυρίως, για το «Χρυσό Παπούτσι» του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη.

Ο Πολωνός επιθετικός «σταμάτησε» στα 34 γκολ με τους Βαυαρούς στην Bundesliga και ο Κριστιάνο έχει έξι λιγότερα, αλλά και ισάριθμα παιχνίδια μπροστά του μέχρι το τέλος του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αμφιβάλετε ότι ο Πορτογάλος μπορεί να πετύχει εφτά τέρματα και να κάνει δικό του το «Χρυσό Παπούτσι» για πέμπτη φορά και πρώτη από το 2015 και τέσσερις διαδοχικές νίκες παικτών της Μπαρτσελόνα (τρία ο Λιονέλ Μέσι και ένα ο Λουίς Σουάρες);

Αν, μάλιστα, ο Κριστιάνο πετύχει εννέα γκολ, θα έχει σπάσει και το ρεκόρ παραγωγικότητας σε μια σεζόν στην Serie A, το οποίο κατέχει ο συμπαίκτης του, Γονσάλο Ιγουαΐν, με 36 γκολ, από την περίοδο 2015-16, όταν ο Αργεντινός έπαιζε ακόμα στη Νάπολι.

 

Τελευταία Νέα