O Έλληνας κόουτς της Σπάρτακ Βάρνα ψάχνει παίκτες μέσω social media!

O Έλληνας κόουτς της Σπάρτακ Βάρνα ψάχνει παίκτες μέσω social media!

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός της Σπάρτακ Βάρνα, Κυριάκος Γεωργίου μέσω ανάρτησης στο linkedIn ανακοίνωσε πως η βουλγαρική ομάδα ψάχνει νεαρούς στόπερ που μπορούν να ανταποκριθούν σε σύστημα 3-5-2 αποκαλύπτοντας το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο σύλλογος.

Ο Κυριάκος Γεωργίου έχει αναλάβει την ανοικοδόμηση της ιστορικής Σπάρτακ Βάρνα, η οποία προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο κύρος της.

Ο Έλληνας προπονητής με ανάρτηση του, υπογράμμισε πως η βουλγαρική ομάδα ψάχνει για ταλαντούχους σέντερ μπακ, ενώ ο μισθός που προσφέρει θα κυμαίνεται μεταξύ 400-500 ευρώ. Η Σπάρτακ Βάρνα θα πάρει μέρος από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας καθώς υποβιβάστηκε.

«Η Σπάρτακ Βάρνα (Γ΄ κατηγορία Βουλγαρίας) αναζητεί νεαρούς κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να αγωνιστούν σε σύστημα 3-5-2 και είναι κάτοχοι ευρωπαϊκού διαβατηρίου. Η προσφορά μας περιλαμβάνει στην δοκιμαστική περίοδο δωρεάν φαγητό και διαμονή.

Η Σπάρτακ Βάρνα είναι ομάδα με ιστορία 100 χρόνων και έχει αφήσει το σημάδι στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο σύλλογος πέρασε μεγάλες περιπέτειες, όμως εδώ και λίγους έχει αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη και διοίκηση.

Ο στόχος που έχω θέσει, όπως και ο σύλλογος μου είναι να χτίσουμε εντός διετίας μια ομάδα που θα επαναφέρει την Σπάρτακ Βάρνα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι η 1η κατηγορία και φιλοδοξία μας είναι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Δεν έχουμε θέσει μόνο υψηλούς στόχους, αλλά έχουμε πλάνο και στρατηγική για να τους επιτύχουμε», έγραψε χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Γεωργίου.

 

Τελευταία Νέα