Ψηφίστε την ομορφότερη φανέλα της επόμενης σεζόν (poll)

Gazzetta team
Ψηφίστε την ομορφότερη φανέλα της επόμενης σεζόν (poll)

bet365

Οι εταιρείες ένδυσης έχουν κάνει ήδη τα... μαγικά τους και με βάση τις διαρροές στα social media, αυτές είναι οι πιο όμορφες φανέλες των κορυφαίων συλλόγων ενόψει της νέας σεζόν. Ψηφίστε την αγαπημένη σας.

Hot Shots 2: Έφτασε φορτωμένο με πολλαπλαστιαστές. |21+ * Ισχύουν οροι και προϋποθέσεις.

Σύμφωνοι, η ποδοσφαιρική σεζόν και άπαντες οι σύλλογοι περνούν από πρωτόγνωρη φάση στον απόηχο της πανδημικής κρίσης, η εμπειρία παικτών, προπονητών, οπαδών έχει αλλοιωθεί λόγω των άδειων γηπέδων, αλλά πάντα οι φανέλες δίνουν μια «μαγική» διάσταση στο αγαπημένο παιχνίδι. Φυσικά, έτι παραπάνω όταν πρόκειται για περίτεχνα σχέδια και όμορφες εμφανίσεις, καθώς οι εταιρείες ένδυσης δεν έχουν πάντοτε τον ίδιο οίστρο για κάτι κομψό και ταυτόχρονα αντιπροσωπευτικό του στυλ των ομάδων.

Ενόψει της επόμενης σεζόν, αρκετοί από τους κορυφαίους συλλόγους έχουν πάρει ήδη στα χέρια τους το προσχέδιο των νέων τους εμφανίσεων για την ερχόμενη περίοδο, κάποιες εξ αυτών στο πρώτο τους δείγμα μετά την αλλαγή «στέγης». Όπως η Λίβερπουλ για παράδειγμα, που μπαίνει στην εποχή της Nike, στην οποία ανήκει εδώ και χρόνια η Μπαρτσελόνα, αλλά και η Τότεναμ. Εντυπωσιακά σχέδια έχουν προκύψει και από την πλευρά της Adidas, αναφορικά με τη Γιουβέντους, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ και η Puma δεν πάει πίσω στη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

Αν λοιπόν πάρουμε ως δεδομένες τις φανέλες που έχουν διαρρεύσει στο twitter και το διαδίκτυο (ακόμη δεν έχουν παρουσιαστεί επίσημα από τους συλλόγους), αυτές πιστεύουμε ότι είναι οι 10 πιο ενδιαφέρουσες και συνάμα όμορφες που θα δούμε την επόμενη χρονιά στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης. Το «μπαλάκι» λοιπόν βρίσκεται στη δική σας μεριά, καθώς μπορείτε να ψηφίσετε αυτή που σας κάνει περισσότερο το «κλικ» και να καθορίσετε την κορυφαία.

 

Τελευταία Νέα