«Hγέτης της Καραμπάγκ o Ζουμπίρ, από τα πιο ακριβά συμβόλαια στο Αζερμπαϊτζάν»

«Hγέτης της Καραμπάγκ o Ζουμπίρ, από τα πιο ακριβά συμβόλαια στο Αζερμπαϊτζάν»

bet365

Ο Αζέρος δημοσιογράφος Ελσεβέρ Μεμέντοφ μίλησε στο gazzetta.gr για τον Αμπντελάχ Ζουμπίρ που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό κάνοντας λόγο για έναν εξτρέμ που κάνει την διαφορά στο Αζερμπαϊτζάν, με την ομάδα του να υποστηρίζει πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο Γαλλομαροκινός, Αμπντελάχ Ζουμπίρ θεωρείται ο ηγέτης της Καραμπάγκ και ένας από τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο Αζερμπαϊτζάν.

Πρόκειται για εξτρέμ με παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Λανς όπου κατέγραψε σε μια διετία 66 συμμ. Και 6 γκολ (2016/18).

Τον Ιούνιο του 2018 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καραμπάγκ, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Αζερμπαϊτζάν. Από τον σύλλογο του πάντως υποστηρίζουν πως ο Ζουμπίρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο ακραίος επιθετικός εμφανίζεται χαρούμενος από την παρουσία του στην Καραμπάγκ διαψεύδοντας τα σενάρια αποχώρησης του. Το όνομα του μάλιστα είχε ακουστεί και παλαιότερα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ελσεβέρ Μεμέντοφ, δημοσιογράφο από το qafqazino.az, ο οποίος εκθείασε τον Ζουμπίρ κάνοντας παράλληλα αναφορά στο κασέ του, αλλά και στην πρόθεση γης Καραμπάγκ να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

«Ο Ζουμπίρ είναι ο καλύτερος παίκτης της Καραμπάγκ. Ξεχωρίζει χάρη στην τεχνική του κατάρτιση. Χρησιμοποιεί το δεξί του πόδι και έχει φανταστική ντρίμπλα. Λατρεύει να πασάρει βγάζοντας ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του είναι ένα από τα πιο ακριβά στο Αζερμπαϊτζάν, αφού απ' όσο γνωρίζω ξεπερνά τις 300.000 ευρώ τον χρόνο.

Γνωρίζω πως έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είμαι βέβαιος πως θα αποχωρήσει από την Καραμπάγκ Το συμβόλαιο του μπορεί να ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, αλλά ο σύλλογος θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, αφού πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας. Αυτή είναι η επιθυμία του προπονητή Γκουρμπάνοφ.

Ο Ζουμπίρ θα κληθεί από την διοίκηση της ομάδας. Αν δεν ήταν το πρόβλημα που προέκυψε με τον κορονοϊό παγκοσμίως ήδη θα είχε μιλήσει με τον σύλλογο. Είχε ξανακουστεί για τον Παναθηναϊκό και είναι λογικό καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που κάνει την διαφορά στο Αζερμπαϊτζάν».

Δείτε τον Αμπντελάχ Ζουμπίρ εν δράσει...

 

Τελευταία Νέα