Λιονέλ Μέσι: Ρίχνει σκόνη σε όλους στα βραβεία την τελευταία 10ετία!

Λιονέλ Μέσι: Ρίχνει σκόνη σε όλους στα βραβεία την τελευταία 10ετία!

bet365

Είναι λογικό από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα έχει μάθει να στηρίζεται πάνω του, όμως, ανέκαθεν ο Λιονέλ Μέσι επιδίωκε να πάρει την ομάδα του από το χέρι και να πάρει και το βραβείο Man of the Match.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Ο Αργεντινός θρύλος και ηγέτης των «μπλαουγκράνα» έχει με τεράστια διαφορά τα περισσότερα βραβεία του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της εκάστοτε αναμέτρησης στην οποία έχει συμμετέχει σε επίπεδο πρωταθλήματος, από την σεζόν 2009-2010.

Βέβαια, είναι και ο μοναδικός που βρίσκεται σε μια ομάδα, συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους που μπαίνουν μαζί του στο «ζύγι» για τα βραβεία του Man of the Match στις μεγάλες Λίγκες της Γηραιάς ηπείρου.

Ο Μέσι μέχρι και φέτος έχει καταφέρει ν' αναδειχθεί πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής για τη Μπαρτσελόνα σε παιχνίδι της LaLiga 196 φορές!

Δεύτερος στη σχετική λίστα έρχεται ο Εντέν Αζάρ που αποχώρησε έπειτα από 7 χρόνια από την Τσέλσι και στην Premier League είχε πάρει το βραβείο της αναμέτρησης 62 φορές.

Στη Γερμανία, ο Μάρκο Ρόις με την Ντόρτμουντ έχει συγκεντρώσει 48 βραβεία στην Bundesliga.

Επί γαλλικού εδάφους, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς άφησε ανεξίτηλο το στίγμα από το πέρασμά του από το Championnat και είχε 42 ατομικά βραβεία με όσα έκανε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ, ο Αλεχάντρο Γκόμες της Αταλάντα είναι στα 38...

 

Τελευταία Νέα