Η Ελλάδα στοιχειώνει ακόμα τον Νούνο Γκόμες! (vid)

Gazzetta team
Η Ελλάδα στοιχειώνει ακόμα τον Νούνο Γκόμες! (vid)

bet365

Αν μπορούσε, ο Νούνο Γκόμες θα επέστρεφε στον τελικό του Euro2004 και θα πετύχαινε το γκολ της νίκης για την Πορτογαλία. Δεν μπορείς όμως, αγαπητέ Νούνο, δεν μπορείς...

Όσα χρόνια και αν περάσουν (πλησιάζουμε τα 16), όσες επιτυχίες και αν σημειώσουν, η ήττα από την Ελλάδα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2004 θα στοιχειώνει για πάντα τους Πορτογάλους.

Ο Νούνο Γκόμες, ο οποίος στον τελικό της 4ης Ιουλίου είχε μπει ως αλλαγή στο 74' αντί του Παουλέτα, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA, στο πλαίσιο της οποίας ρωτήθηκε σε ποια διεθνή διοργάνωση, στην οποία έπαιξε, θα επέστρεφε αν μπορούσε.

Η απάντηση, προφανής. «Αν μπορούσα να γυρίσω, θα επέλεγα τον τελικό του Euro2004. Διεξήχθη στο γήπεδο της Μπενφίκα, στο σπίτι μου» εξήγησε ο παλαίμαχος επιθετικός των Μπενφίκα, Φιορεντίνα και Μπλάκμπερν, μεταξύ άλλων.

«Χάσαμε από την Ελλάδα, γι' αυτό θα ήθελα να αλλάξω το αποτέλεσμα. Ίσως να έπαιζα βασικός, γιατί ήμουν στον πάγκο και, ποιος ξέρει, ίσως σημείωνα το γκολ της νίκης» πρόσθεσε ο Γκόμες, ο οποίος ήθελε να γίνει... Άγγελος Χαριστέας, αλλά θα μείνει με την όρεξη.

 

Τελευταία Νέα