Σουκ Χιουν-Γιουν: «Είχα κορονοϊό, έκαιγαν τα μάτια μου, αλλά ανησυχούσα για τις ευπαθείς ομάδες»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Σουκ Χιουν-Γιουν: «Είχα κορονοϊό, έκαιγαν τα μάτια μου, αλλά ανησυχούσα για τις ευπαθείς ομάδες»

bet365

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ιάπωνα διεθνή στράικερ, Σουκ Χιουν-Γιουν στη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό και το μήνυμα ελπίδας σε όλο τον κόσμο!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο 28χρονος φορ επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Τρουά (Β΄ Γαλλίας), έπειτα από δύο χρόνια όπου αγωνίζονταν στη Ρεμς.

Στις 13 Μαρτίου, ο Σουκ Χιουν-Γιουν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια του.

«Ιάθηκα σχεδόν στο 100%. Ελπίζω σύντομα να καταφέρουμε να απαλλαγούμε από τον ιό. Όχι μόνο για μένα, αλλά όλοι να το ξεπεράσουμε παγκοσμίως».

Ο πρώην παίκτης της Πόρτο περιέγραψε τα συμπτώματα που τον οδήγησαν στο να υποβληθεί σε εξετάσεις.

«Ένιωσα κάτι σαν κάψιμο στα μάτια μου. Στη συνέχεια εμφάνισα συμπτώματα κρυώματος. Έπειτα αισθάνθηκα πιασμένους τους μυς μου. Η διάγνωση επιβεβαίωσε πως είχα μολυνθεί από τον ιό».

Παράλληλα περιέγραψε πως πέρασε το διάστημα των 15 ημερών σε καραντίνα.

«Ήταν δύσκολο να μένω για 15 μέρες στο σπίτι. Έπρεπε όμως να προφυλάξω τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Όλοι ακούμε για τον ιό, αλλά δεν το συνειδητοποιούμε εάν δεν επιδράσει πάνω μας. Όταν το τεστ βγήκε θετικό κατάλαβα το μέγεθος του προβλήματος και πως θα πρέπει να το πάρουμε σοβαρά.

Είναι μια πανδημία που σκοτώνει πολλούς ανθρώπους και θα πρέπει σήμερα όλοι να σέβονται τις οδηγίες και τις συμβουλές των ειδικών. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες. Φορούσα συνέχεια μάσκα και προσπαθούσα να σεβαστώ όλους τους περιορισμούς. Ήταν πολύ σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Ο Ιάπωνας διεθνής σημείωσε πως περισσότερο ανησυχούσε για την οικογένεια του παρά για τον εαυτό του.

«Οφείλω να ομολογήσω πως δεν ανησύχησα τόσο για την υγεία μου. Τα συμπτώματα ήταν ήπια. Περισσότερα ανησυχούσα την πιο εύθραυστη υγεία των ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον μου. Για τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Η οικογένεια μου φοβόταν για την υγεία μου, κάτι που είναι λογικό. Τους είπα όμως πως αυτό που ένιωθα ήταν κάτι σαν γρίπη. Προσπάθησα να τους διαβεβαιώσω γι’ αυτό και να μην πανικοβληθούν».

Ο Χιουν-Γιουν δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την υποστήριξη που έλαβε από τους συμπαίκτες του, αλλά και τους Γάλλους οπαδούς.

«Έλαβα πολλά μηνύματα. Κυρίως από τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους παράγοντες της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, αλλά και τους οπαδούς. Πολύς κόσμος όταν πληροφορήθηκε για την υγεία μου ενδιαφέρονταν για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση μου.

Ο γιατρός της ομάδας ήταν πάντα δίπλα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την ευγένεια τους, την υποστήριξη και τα πολλά μηνύματα που ζέσταναν την καρδιά μου. Μπορούμε να νικήσουμε αυτό τον ιό. Σας καλώ να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Να τους ακούτε και να τους υποστηρίζετε. Ανυπομονώ να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε στο γήπεδο».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα