Πρωθυπουργός Ολλανδίας: «Χωρίς ποδόσφαιρο μέχρι την 1η Ιουνίου»

Gazzetta team
Πρωθυπουργός Ολλανδίας: «Χωρίς ποδόσφαιρο μέχρι την 1η Ιουνίου»

bet365

Σύγχυση στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ολλανδίας, με αφορμή ατάκα του Πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, ότι δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο, τουλάχιστον έως την 1η Ιουνίου.

Πάνω απ' όλους και όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Στην Ολλανδία, όμως, οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι βρίσκονται σε κατάσταση σύγχυσης, μετά την δήλωση του Πρωθυπουργού, Μαρκ Ρούτε, ότι το πρωτάθλημα δεν θα μπορέσει να επαναρχίσει, τουλάχιστον έως την 1η Ιουνίου.

Καταρχήν, οι σύλλογοι δεν θα μπορέσουν σίγουρα να επιστρέψουν στις προπονήσεις τουλάχιστον έως τις 28 Απριλίου, αφού επεκτάθηκαν μέχρι τότε οι περιορισμοί, στην μάχη κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και το κλείσιμο των αθλητικών κέντρων.

Η σύγχυση προκλήθηκε επειδή, αρχικά, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε ανακοινώσει ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται μεταξύ αυτών των δραστηριοτήτων που θα χρειάζονταν ειδική άδεια για να επαναρχίσουν. Ο Ρούτε, όμως, ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED