UEFA: Τα τρία σενάρια με φινάλε σεζόν στις 31/8 ή κουτσουρεμένο το επόμενο Champions League!

Κώστας Ζάλιαρης
UEFA: Τα τρία σενάρια με φινάλε σεζόν στις 31/8 ή κουτσουρεμένο το επόμενο Champions League!

bet365

Η Equipe κάνει λόγο για τρία διαφορετικά σενάρια που εξετάζουν αυτή τη στιγμή στην UEFA για το ποδόσφαιρο που μπήκε... στην καραντίνα λόγω κορονοϊού. Ενδεχόμενο φινάλε της σεζόν ακόμα και στα τέλη του Αυγούστου!

Το δημοφιλές γαλλικό Μέσο επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες του για τα τρία σενάρια που φαίνεται πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα σκαριά της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου μόλις η κατάσταση με τον Covid-19 σταματήσει...

Σύμφωνα με την Equipe, το ενδεχόμενο να υπάρξει ολοκλήρωση της σεζόν μέχρι τις 30 Ιουνίου θα πάει... τελευταίο στις προτεραιότητες γιατί δεν είναι και τόσο εφικτό αυτή τη στιγμή.

Ανάμεσα σε όλα, υπάρχει το σενάριο που θέλει το τρέχον Champions League αλλά και το επόμενο (!) να σημειώνουν μεγάλη μείωση των αγώνων! Και για το φετινό έχουν γραφτεί ξανά τα περί Final-4 αντί διπλών ημιτελικών όπως επίσης και ο ένας αγώνας των προημιτελικών, ωστόσο, για την επόμενη διοργάνωση ουδείς γνωρίζει πως μπορεί να εμφανιστεί «κουτσουρεμένη».

Το τρίτο σενάριο είναι αυτό που θέλει την αγωνιστική περίοδο να ολοκληρώνεται μέχρι και την 31η Αυγούστου, αποφασίζοντας πως θα υπάρξει άνεση ημερομηνιών μέσα στο καλοκαίρι, με σημαντικές επιπτώσεις, όμως, για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά...

 

Τελευταία Νέα