Χατζηδιάκος: «Έχω υποσχεθεί όταν γυρίσω να μιλούν όλοι για εμένα»!

Gazzetta team
Χατζηδιάκος: «Έχω υποσχεθεί όταν γυρίσω να μιλούν όλοι για εμένα»!

bet365

Ο Παντελής Χατζηδιάκος συνεχίζει τη δύσκολη διαδρομή προς την πλήρη ανάρρωση και την επιστροφή στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δηλώνοντας πως όταν κάνει το μεγάλο come-back, θέλει όλος ο κόσμος να μιλάει για εκείνον με όσα θα δείξει ξανά στον αγωνιστικό χώρο!

Ο διεθνής αμυντικός της Άλκμααρ, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την είσοδό του στην Εθνική ομάδα, την αναποδιά με τον σοβαρό τραυματισμό αλλά και το όνειρο της κατάκτησης τίτλων αλλά και της συνέχισης της καριέρας του... εκτός συνόρων.

Αναλυτικά αναφέρθηκε:

στην Εθνική ομάδα:

«Όταν πήγα στην Eθνική αντίκρισα ένα δεμένο σύνολο, με παιδιά από τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ (κ.λπ.) και μια ωραία ατμόσφαιρα. Με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο η ομάδα βρισκόταν σε πολύ άσχημη θέση. Συγκεκριμένα στην 20η θέση της FIFA. Έπρεπε να ξεχάσουμε όσα έλεγαν για εμάς και να τιμήσουμε τη φανέλα μας. Να διορθώσουμε πολλά πράγματα, όπως η κατοχή της μπάλας και να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Το παιχνίδι με την Ιταλία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος (2-0) ήταν πολύ καλό. Έδωσε ώθηση στην Eθνική μας για το παιχνίδι με την Βοσνία».

στις διαφορές τρόπου ζωής Ελλήνων και Ολλανδών:

«Η νοοτροπία μου και ο τρόπος ζωής μου, έχει στοιχεία και από τις δύο χώρες. Η μητέρα μου παρά το γεγονός πως έχει γεννηθεί στην Ολλανδία, έζησε είκοσι χρόνια στην Ελλάδα και μιλάει άπταιστα τη γλώσσα».

στον τραυματισμό του:

«Τον τραυματισμό μου τον ζω ακόμα. Είναι μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου. Όταν συνέβη ένιωσα πολύ πόνο, ψυχικό και σωματικό. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως όλοι θα μιλάνε για εμένα όταν γυρίσω».

στην Άλκμααρ:

«Η ομάδα με εμπιστεύεται πολύ. Θέλουν να με κρατήσουν για άλλα τρία χρόνια και για μένα αυτή ήταν μια πολύ όμορφη κίνηση. Είναι πολύ σημαντικό καθώς θα πάρω τον χρόνο που χρειάζομαι για να έχω μια σωστή αποκατάσταση».

στα όνειρά του για το μέλλον:

«Θέλω να κατακτήσω κάποιο τίτλο. Το όνειρο μου είναι να συνεχίσω την καριέρα μου είτε στην Ισπανία είτε στην Ιταλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα