Ο Μπλιντ βρίσκεται στην αποστολή του Άγιαξ, δύο μήνες αφού διαγνώστηκε με καρδιοπάθεια

Gazzetta team
Ο Μπλιντ βρίσκεται στην αποστολή του Άγιαξ, δύο μήνες αφού διαγνώστηκε με καρδιοπάθεια

bet365

Άκρως χαρμόσυνα νέα έφερε ο Ντάλει Μπλιντ, καθώς επέστρεψε στις προπονήσεις δύο μόλις μήνες μετά την διάγνωση της καρδιοπάθειας του και συμπεριλήφθηκε από τον Έρικ Τεν Χαγκ στην αποστολή του Αίαντα για το επερχόμενο ματς με την Ουτρέχτη.

Είναι η είδηση της ημέρας, το πιο ευχάριστο ποδοσφαιρικό μήνυμα. Ο Ντάλεϊ Μπλιντ σόκαρε την διεθνή κοινότητα όταν κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του ματς του Άγιαξ με την Βαλένθια για τους ομίλους του Champions League, όμως, τώρα αποζημιώνει άπαντες, κάνοντας θεαματικό και ανέλπιστα γρήγορο comeback στην δράση.

Δύο μόλις μήνες μετά την μυοκαρδίτιδα που διέγνωσαν οι γιατροί, διάστημα στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανική συσκευή μέτρησης των παλμών στην καρδιά του, ο Ολλανδός αμυντικός και αρχηγός του Αίαντα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Πολύ περισσότερο, η κατάσταση του είναι τόσο ενθαρρυντική, που ο Έρικ Τεν Χαγκ πήρε την απόφαση να τον συμπεριλάβει και στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα της Eredivisie κόντρα στον Άγιαξ, σε μια συμβολική κυρίως κίνηση αλλά με ξεκάθαρα αισιόδοξο μήνυμα.

Κόντρα, λοιπόν, στις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για πρόωρο τέλος στην σεζόν, ο 30χρονος παίκτης όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει σύντομα και στην ενδεκάδα του Αίαντα, ενώ θέτει ξανά υποψηφιότητα και για την εθνική Ολλανδίας ενόψει Euro 2020.

 

Τελευταία Νέα