Αυλωνίτης: Μέλος της καλύτερης ενδεκάδας στην αυστριακή Bundesliga (pic)

Gazzetta team
Αυλωνίτης: Μέλος της καλύτερης ενδεκάδας στην αυστριακή Bundesliga (pic)

bet365

Ο Τάσος Αυλωνίτης επιβραβεύθηκε για τις άκρως θετικές του εμφανίσεις με την Στουρμ Γκρατς, κερδίζοντας μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα του πρώτου μισού της σεζόν, μαζί με τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η μετακίνηση στο αυστριακό πρωτάθλημα υπήρξε ευεργετική για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος έχει καταφέρει να αποτελεί βασική μονάδα για την Στουρμ Γκρατς.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει προσαρμοστεί άψογα στην Στουρμ Γκρατς, το σύστημα με τριάδα στα μετόπισθεν που χρησιμοποιεί ο coach του τον έχει αναδείξει σε σημείο αναφοράς και η συνολική του παρουσία αναγνωρίστηκε με μία θέση στους κορυφαίους της σεζόν ως τώρα.

Το αυστριακό Μέσο «Football Radar», που ετησίως παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς αλλά και του πρώτου μισού, συμπεριέλαβε τον 29χρονο μέσο στους αμυντικούς της ιδανικής ομάδας, πιστοποιώντας έτσι την συμβολή του στην ομάδα από το Γκρατς, που βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης, σε τροχιά play-off και με την 4η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Φυσικά, από την ενδεκάδα και στη θέση του σέντερ φορ δεν θα μπορούσε να βρίσκεται άλλος από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον 19χρονο παίκτη-αποκάλυψη της αυστριακής Bundesliga και του φετινού Champions League να έχει σκοράρει ήδη 16 γκολ σε 14 ματς πρωταθλήματος.

 

Τελευταία Νέα