Τα μεγάλα ματς της Ευρώπης έρχονται στην COSMOTE TV

Gazzetta team
Τα μεγάλα ματς της Ευρώπης έρχονται στην COSMOTE TV

bet365

Στην Αγγλία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, στην Γερμανία η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ και στην Ισπανία Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν εκτός έδρας αγώνες.

Η δράση συνεχίζεται και αυτό το σαββατοκύριακο σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και φυσικά το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό στην Αγγλία. Η Premier League περιμένει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ. Μπορεί η ομάδα του Μάντσεστερ να μην διανύει και τις καλύτερες μέρες της και να φιλοξενεί την αρμάδα του Κλοπ η οποία μετράει μόνο νίκες μέχρι στιγμής όμως παραμένει ένα σπουδαίο ντέρμπι.

Το μεγάλο ματς θα γίνει την Κυριακή (20/10) στις 18:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά κι αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 1HD.

Ομως δράση έχουμε και το Σάββατο. Επίσης με σπουδαία ματς σε Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία.

Στην Γερμανία η Ντόρτμουντ υποδέχεται την πρωτοπόρο της Bundesliga, Γκλάντμπαχ στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής. Το ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (19/10) στις 19:30 (από το COSMOTE SPORT 3HD).

Στην Αγγλία η Σίτι θέλει να επιστρέψει μετά το σοκ που υπέστη από την ήττα της Γουλβς. Ομως θα έχει δύσκολο έργο μιας και δοκιμάζεται στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας (Σάββατο, 19/10 στις 19:30 από το COSMOTE SPORT 1HD).

Στην Ισπανία τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπαρτσελόνα έχουν δύσκολα εκτός έδρας ματς. Η πρωτοπόρος της La Liga θα δοκιμαστεί στην Μαγιόρκα (Σάββατο, 19/10 στις 22:00 από το COSMOTE SPORT 2HD) και η Μπαρτσελόνα θα πάει στο γήπεδο της Εϊμπάρ (Σάββατο, 19/10 στις 14:00 από το COSMOTE SPORT 2HD).

Όλα τα ματς θα μεταδοθούν ζωντανά κι αποκλειστικά από την COSMOTE TV.

 

Τελευταία Νέα