Η αναβίωση του τελικού του Euro 2004: Οι συζητήσεις με Ζαγοράκη, το πλάνο και η πίστη του Τζώρτζογλου

Η αναβίωση του τελικού του Euro 2004: Οι συζητήσεις με Ζαγοράκη, το πλάνο και η πίστη του Τζώρτζογλου

Δημήτρης Τομαράς
Η αναβίωση του τελικού του Euro 2004: Οι συζητήσεις με Ζαγοράκη, το πλάνο και η πίστη του Τζώρτζογλου

bet365

Η ΕΠΣ Ηρακλείου είχε στείλει για πρώτη φορά φάκελο για την αναβίωση του τελικού του Euro 2004 το 2013 και έκτοτε κάνει προσπάθειες. Διαβάστε για το story και τι λέει στο Gazzetta ο πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Τζώρτζογλου.
Όπως ήδη διαβάσατε η ΕΠΣΗ προσπαθεί να... φέρει τον τελικό του Euro 2004 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Βρίσκεται σε επαφές με τις τότε ομάδες της Ελλάδας και της Πορτογαλίας για αναβίωση του τελικού. Γίνεται μάλιστα προσπάθεια να βρεθεί στην ομάδα της Πορτογαλίας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η όλη ιστορία αρχίζει το 2013. Τότε η ΕΠΣΗ είχε στείλει στην διοίκηση της ΕΠΟ αλλά και στην πορτογαλική Ομοσπονδία φάκελο για να αναβιώσει ο τελικός του Euro 2004 δέκα χρόνια μετά (σ.σ. το 2014). Για διάφορους λόγους δεν έγινε αυτό πράξη. Τον τελευταίο χρόνο η σκέψη αυτή αναπτύχθηκε έντονα και έγιναν πάλι συζητήσεις για μία τέτοια αναβίωση.
Η ΕΠΣΗ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ EVENT ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Στην ΕΠΣΗ θεωρούν ότι τώρα θα τα καταφέρουν, μετά και την επιτυχία στο φιλικό που είχε γίνει το καλοκαίρι του 2017 με τους Legends 2004 και την Inter For Ever. Οι βασικές κουβέντες με τους διεθνείς έχουν γίνει με Ζαγοράκη και Καραγκούνη και κυρίως με τον πρώτο. Οι διεθνείς δείχνουν θετικοί αλλά ένα θέμα είναι και οι Πορτογάλοι. Τις συζητήσεις με τους Ίβηρες έχουν αναλάβει κυρίως οι παλαίμαχοι Έλληνες διεθνείς με επικεφαλής τον τότε αρχηγό, Θοδωρή Ζαγοράκη. Μάλιστα ο Ζαγοράκης θα είναι στο Ηράκλειο την Μεγάλη Τετάρτη ως προσκεκλημένος στον τελικό της ΕΠΣΗ και θα γίνουν και εκεί σχετικές κουβέντες.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, είπε στο Gazzetta: «Αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε και τεχνογνωσία και μεγάλη αγάπη για την Εθνική και ήδη έχουμε κάνει κινήσεις και για χορηγούς. Είχαμε και την μεγάλη επιτυχία με το ματς με τους παλαίμαχους αστέρες της Ίντερ. Κατά κάποιον τρόπο ένα τέτοιο μεγάλο ματς θα είναι και σαν ένα test event ενόψει των αγώνων της Εθνικής μας που θα είναι στο Παγκρήτιο από τον Σεπτέμβριο και μετά και πιστεύω ότι μας θα στηρίξει και η ΕΠΟ σε αυτό το θέμα, όπως έχει κάνει και σε άλλα». Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο event ψάχνονται να το κάνουν και άλλες Ενώσεις στην Αθήνα και πως έχει γίνει μία καλή προσπάθεια να γίνει στην πρωτεύουσα, ωστόσο η ΕΠΣΗ είναι η πλέον δραστήρια.
 

Τελευταία Νέα